4 januari 2011
 

Renault

Serie Limitee Parisienne bij Renault

4 januari 2011 | Renault luidt het nieuwe jaar feestelijk in met de introductie van Série Limitée Parisiènne-uitvoeringen van de Mégane, de (Grand) Scénic en de Laguna. Deze rijk uitgeruste Série Limitées bieden extra luxe, waarbij het voordeel oploopt tot 2.790 euro.

De Série Limitée Parisiènne is er voor de Mégane Hatchback, Estate en Coupé. Deze uitvoering is te combineren met diverse benzine- en dieselmotoren. De uitrusting is gebaseerd op die van de Expression-uitvoering, aangevuld met een scala aan extra uitrusting. Aan de buitenzijde zijn de Mégane Série Limitée Parisiènne Hatchback, Estate en Coupé te herkennen aan de 16-inch Design-wielen, privacy glass, buitenspiegels in hoogglans zwart en in hoogglans zwart uitgevoerde elementen in de voorbumper.

Renault

In het interieur onderscheidt de Série Limitée Parisiènne zich door het met leder beklede driespaaksstuurwiel met bediening voor de snelheidsregelaar/-begrenzer en aluminium inleg van de middelste spaak. Ook de stoelbekleding is gewijzigd en uitgevoerd in antracietkleurige stof met grijze stiksels en een middenbaan in een kleur die afhankelijk is van de gekozen exterieurkleur. Hoogglans zwart komt in het interieur terug op de uitstroomopeningen van de ventilatieroosters. Alleen voor de Mégane Coupé komt daar nog een zwarte touch bij in de vorm van een in glanzend zwart uitgevoerde sierlijst in het dashboard.

Voor de Mégane Hatchback en Estate vertegenwoordigt de extra uitrusting een meerwaarde van 1.250 euro ten opzichte van de Expression-uitvoering. Doordat er voor de Série Limitée Parisiènne geen meerprijs geldt, bedraagt het voordeel voor de klant eveneens 1.250 euro. Het voordeel voor de consument op de Mégane Coupé Série Limitée Parisiènne bedraagt nog 250 euro méér dan op de Hatchback en Estate en komt daarmee op 1.500 euro.

Renault

De Scénic en Grand Scénic (vijf- en zevenzits) zijn eveneens verkrijgbaar als Série Voor het gedistingeerde uiterlijk zorgen privacy glass en de 16-inch Design-wielen in de kleur Dark Metal in combinatie met het Pack Look. Dit pakket bestaat uit een chroomkleurige sierstrip boven de achterste kentekenplaat, beschermstrips in carrosseriekleur op de portieren, Dark Metal-kleurige elementen rondom de mistlampen aan de voorzijde (Grand Scénic) en Dark Metal-kleurige sierlijsten in de voorbumper (Scénic). Verder zijn ook de buitenspiegels en de handgrepen uitgevoerd in Dark Metal.

Van binnen zijn de Scénic en de Grand Scénic Série Limitée Parisiènne voorzien van een met leder bekleed driespaaksstuurwiel en versnellingspookknop en is de donkergrijze interieurbekleding voorzien van lichte stiksels. Voor meer comfort zorgt een verschuifbaar centraal opbergvak tussen de voorstoelen, met geïntegreerde armsteun en bediening van het navigatiesysteem en een radio Renault met CD-/MP3-speler en Bluetooth.

Renault

Het voordeel voor de consument bedraagt bij alle versies van de Renault Scénic Série Limitée Parisiènne 1.750 euro.

Bij de Laguna Hatchback en Estate Série Limitée Parisiènne GT staan sportiviteit en betrokkenheid bij het rijden centraal. Tijdens de rit houden de met leer en alcantara beklede sportstoelen in de kleur antraciet de inzittenden op hun plaats. De stoelen en spiegels zijn elektrisch verstel- en verwarmbaar en uitgerust met een geheugenfunctie. Aluminium is toegepast in de pedalen, het dashboard en de deurpanelen. Het GT-stuurwiel maakt het geheel af. De Série Limitée Parisiènne GT-uitvoering levert de consument een voordeel op van 2.295 euro.

Renault

De Laguna Coupé is eveneens verkrijgbaar als Série Limitée Parisiènne in combinatie met de 150 pk (110 kW) sterke 2.0 dCi-dieselmotor. Deze uitvoering is voorzien van dezelfde stoelen en spiegels als die in de Hatchback en Estate Série Limitée Parisiènne GT met als enige verschil dat de stoelen volledig met leder bekleed zijn. Aan de buitenzijde onderscheidt de speciale uitvoering zich verder door lichtmetalen 18-inch Interlagos-wielen. Het klantvoordeel op de Laguna Coupé Série Limitée Parisiènne bedraagt 2.790 euro.

Renault Renault Renault Renault
 
Websitewww.renault.nl
Deel via