23 december 2010
Lexus Ct 200h

Lexus Ct 200h

Lexus CT 200h in productie genomen

23 december 2010 | De Lexus CT 200h is onlangs in productie gegaan in de fabriek van Toyota Motor Kyushu (TMK). In maart staat de auto in de Nederlandse showroom, en wordt dan standaard geleverd met het befaamde Lexus Red Carpet Treatment.

De CT 200h wordt gebouwd in de fabriek in Kyushu waar ook andere Lexus-modellen, zoals de RX 450h Hybrid, worden geproduceerd. In 2008 werd de Kokura-fabriek als eerste fabriek ter wereld volledig ingezet voor de productie van hybrideauto's.

Lexus Ct 200h

Zoals elke Lexus bestuurder, profiteert ook de berijder van een CT 200h van de Lexus Red Carpet Treatment. Deze service staat onder meer voor een haal- en brengservice van de auto, vervangend vervoer bij onder andere een grote beurt, een vaste servicemonteur en standaard reiniging van het exterieur én het interieur na elke servicebeurt.

Voor Nederlandse Lexus rijders biedt rijden in de CT 200h aanzienlijke financiële voordelen. Vanwege de extreem lage CO2-uitstoot van 87 gr/km is de nieuwe CT 200h voorzien van een groen A-energielabel en het lage bijtellingstarief van 14% voor zakelijk rijders. Bij aanschaf wordt bovendien geen BPM geheven en de CT 200h is vrijgesteld van motorrijtuigenbelasting.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!