21 december 2010
 

Chrysler 300

Chrysler onthult nieuwe 300

21 december 2010 | Chrysler onthult de nieuwe 300. En profil is de nieuwe 300 nog altijd zeer herkenbaar, maar de auto is op vele punten en details gewijzigd. Dankzij dunnere stijlen en aanpassingen aan zowel de achter- en voorruit, is niet alleen de aërodynamica verbeterd, ook is het zicht naar voor met 15% toegenomen. De nieuwe achterspoiler is subtiel verwerkt in de kofferklep.

Het Chryler logo pronkt op de uit zeven verchroomde horizontale lijnen opgebouwde nieuwe grille. In de koplampbehuizing is LED-dagrijverlichting verwerkt.

Chrysler 300

Ook in de achterlichten zit LED-verlichting verwerkt. De verticale 'streep' in de achterverlichting maken de auto ook in het donker zeer herkenbaar. Het kernmerkende exterieur krijgt allure dankzij de chromen afwerking en details.

In het vernieuwde interieur is voornamelijk gebruik gemaakt van "soft touch" materialen en zijn houten details verwerkt in het dashboard, stuur, deuren en midden console. Het nieuwe panoramische dak zorgt voor een extra licht interieur.

Chrysler 300

De chromen afwerking en de saffier blauwe verlichting van het nieuwe instrumentenpaneel geven de twee grote meters een exclusieve uitstraling. Dezelfde sfeer wordt ook in de cabine gecreëerd dankzij de eveneens saffierblauwe LED-interieurverlichting.

Met zijn 8.4-inch grote 'Uconnect Touch infotainment center', heeft de nieuwe Chrysler 300 het grootste standaard touchscreen display in zijn luxe segment. Via dit "infotainment"-systeem kan het navigatiesysteem bediend worden, maar tevens de dual-zone climate control. Ook kunnen desgewenst verkeersinformatie, brandstofprijzen en andere gegevens opgevraagd worden.

Chrysler 300 Chrysler 300
 
Websitewww.chrysler.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!