15 december 2010
 

Land Rover

Land Rover steunt 3FM Serious Request

15 december 2010 | Land Rover Nederland kan inmiddels worden gerekend tot de vaste partners van 3FM Serious Request. Evenals voorgaande jaren ondersteunt Land Rover de organisatie op verschillende manieren. Bijvoorbeeld met het ter beschikking stellen van 10 auto's voor gebruik door DJ's en medewerkers tijdens de actieperiode, maar ook met een gift van 20.000 euro. Dit jaar heeft 3FM Serious Request als doel het steunen van weeskinderen als gevolg van Aids, een actie die aansluit op Land Rover's wereldwijde samenwerking met het Internationale Rode Kruis binnen het programma 'Reaching Vulnerable People around the World'.

Dit jaar zamelt 3FM Serious Request geld in voor het steunprogramma van het Rode Kruis aan de stille slachtoffers van de aidsproblematiek: kinderen. Kinderen die hun ouders hebben verloren aan aids en er helemaal alleen voor staan. Wereldwijd zijn er meer dan 15 miljoen kinderen die één of beide ouders hebben verloren aan deze ziekte. Het Rode Kruis wil ze hun toekomst teruggeven en 3FM Serious Request wil een serieuze financiële impuls kunnen geven; een initiatief waarbij Land Rover graag van dienst is met mobiliteit en financiële ondersteuning.

Land Rover

Op 14 december jl. werden de eerste van de tien Land Rovers overhandigd aan de DJ's die op zaterdag 18 december hun intrek gaan nemen in het Glazen Huis in Eindhoven. Aansluitend vertrokken zij en andere medewerkers van 3FM Serious Request om door het hele land 'Kom Zelf In Actie'-initiatieven te bezoeken en daarmee meer aandacht te vragen voor al deze lokale projecten om geld in te zamelen voor het goede doel. De Land Rovers zijn direct herkenbaar aan hun bestickering, met '3FM Serious Request'- en 'Rode Kruis'-logo's op zijkanten en achterruit, en campagnestickers van 'Aids nam hun ouders weg' en 'Geef ze hun toekomst terug' op de motorkap.

Ook tijdens Serious Request (18 tot en met 24 december) zullen de tien Land Rovers kriskras door Nederland rijden om overal lokale acties voor het inzamelen van fondsen te bezoeken. Acties waaraan de DJ's in het Glazen Huis uiteraard ook volop aandacht zullen besteden op de radio.

Land Rover

Vorig jaar werd met Serious Request € 7.113.447 opgehaald, waarmee het Rode Kruis meer dan 5 miljoen mensen heeft kunnen beschermen tegen malaria. Overigens steunt Land Rover naast 3FM Serious Request ook de organisatie Drive Against Malaria met € 50.000 per jaar.

Land Rover Land Rover
 
Websitewww.landrover.nl
Deel via