13 december 2010
 

Volkswagen

Volkswagen gaat diefstal navigatiesystemen tegen

13 december 2010 | Volkswagen wil de grootschalige diefstal van navigatiesystemen tegen gaan met het RNS Navi Lock. Deze bescherming is ontwikkeld voor Volkswagen-modellen met de navigatiesystemen RNS 310 en RNS 510. Het RNS Navi Lock is een mechanische beveiliging met een afsluitbare én duidelijk zichtbare afdekkap als belangrijkste element. Het RNS Navi Lock kan worden ingebouwd door alle Nederlandse Volkswagen-dealers en is nu in eerste instantie beschikbaar voor de Golf, Golf Variant en de Passat sedan, Variant en CC.

Het RNS Navi Lock biedt bescherming tegen diefstal van de navigatiesystemen RNS 310 en RNS 510. Het belangrijkste onderdeel van het door Volkswagen gepatenteerde RNS Navi Lock is een solide, met kunststof afgewerkte metalen plaat. Deze afdekkap is dankzij vier bevestigingsnokjes vóór het navigatiesysteem te plaatsen en indien niet gebruikt past hij in het dashboardkastje.

Volkswagen

Een ASSA-slot zorgt voor de vergrendeling. Het RNS Navi Lock belooft ook een belangrijke preventieve werking doordat de afsluitbare afdekkap van buiten de auto goed zichtbaar is.

Het RNS Navi Lock is er nu voor de Golf VI, de Golf VI Variant, de Passat sedan (VI en VII), Passat Variant (VI en VII) en Passat CC. Het RNS Navi Lock wordt geleverd met twee sleutels en een sleutelkaart. Voor de Golf bedraagt de prijs 219 euro inclusief inbouw en BTW. Voor de Passat is de prijs 199 euro inclusief inbouw en BTW. Binnen afzienbare tijd komt het RNS Navi Lock ook beschikbaar voor andere Volkswagen-modellen.

Volkswagen

Klanten die een RNS Navi Lock willen laten inbouwen, kunnen rechtstreeks contact opnemen met hun Volkswagen-dealer voor het maken een afspraak.

Volkswagen Volkswagen
 
Websitewww.volkswagen.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!