9 december 2010
 

Athlon Car Lease

Laagste brandstofprijs nu via iPhone te vinden

9 december 2010 | Athlon Car Lease maakt het automobilisten gemakkelijker om te tanken tegen de laagste prijzen. De onderneming introduceert vandaag een gratis applicatie voor op de mobiele telefoon. Hiermee kan de automobilist onderweg zien waar men het minste geld kwijt is aan de pomp. De applicatie 'Brandstofprijs' is voor iedereen gratis te downloaden voor de iPhone in de App Store van Apple en binnenkort ook voor andere mobiele telefoons beschikbaar.

De leasemaatschappij biedt al vijf jaar met de online tool 'Athlon Brandstofprijs' via AthlonCarLease.nl de mogelijkheid om actuele brandstofprijzen van praktisch alle tankstations in Nederland te vergelijken.

Athlon Car Lease

Dennis Chow, manager ICT Athlon Car Lease: "Wij beschikken, als grootste onafhankelijke leasemaatschappij, over de actuele literprijzen, door tanktransacties van de 126.000 leaserijders die gemiddeld zo'n 2 keer per week tanken door heel Nederland. Deze informatie wordt dagelijks ververst en zeer vaak geraadpleegd. Athlon Car Lease kreeg dan ook steeds vaker de vraag of de informatie ook beschikbaar kon komen voor de mobiele telefoon. Met behulp van de laatste ICT technologie zijn wij nu in staat om deze data te ontsluiten via de iPhone".

64% van de automobilisten is bereid om te rijden als ze weten dat er ergens anders goedkoper getankt kan worden. Vijf cent korting per liter is voor de meesten het omslagpunt om ook daadwerkelijk om te rijden. De Brandstofprijs-tool op AthlonCarLease.nl blijkt de meeste aantrekkingskracht te hebben op mensen uit de Randstad. Bijna 60% van de mensen die de brandstofprijzen raadplegen komt uit Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

Athlon Car Lease
 
Websitewww.athloncarlease.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!