29 november 2010
 

Saab 9-4X

Saab presenteert app voor 9-4X

29 november 2010 | Met de komst van Saab's eerste crossover, de 9-4X, introduceert Saab een gratis iPhone en iPad "app". Deze applicatie laat alle 9-4X-productkenmerken zien, geeft een update van diverse Saab-wetenswaardigheden en beschikt over hulpmiddelen om informatie te delen via social networks.

Saab's meest recente applicatie is te vinden in de iTunes App Store en bestaat uit een dynamische presentatie van de 9-4X, die onlangs zijn debuut beleefde op de autotentoonstelling van Los Angeles. Tevens geeft de app toegang tot de Saab Newsroom op Saab.com en zijn Saab filmpjes op Saab's You Tube-kanaal direct toegankelijk. De content kan eenvoudig worden gedeeld via e-mail of social networks als Facebook en Twitter.

Saab 9-4X

"Wij zien onze 9-4X-app als een fantastische mogelijkheid om de belangstelling te maximaliseren rond Saab en zijn producten", aldus Johan Grundin, Saab's Manager Interactieve Marketing. "Wij borduren voort op de ervaringen opgedaan met de eerder gelanceerde 9-5-app en laten nu onder meer een presentatie van de 9-4X zien. Ook introduceren we de Saab Newsroom, waar allerlei nieuws over Saab is te vinden. Het is ons doel om toekomstige apps ook beschikbaar te maken voor andere mobiele platforms".

De Saab app kan kosteloos worden gedownload via de iTunes App Store. De app is te vinden door te zoeken op 'Saab' (categorie: lifestyle).

Saab 9-4X
 
Websiteitunes.apple.com/nl/a
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!