2 december 2010
 

Audi

Audi organiseert winter rijtrainingen

2 december 2010 | Audi biedt een breed scala trainingen die speciaal op de winterperiode zijn toegesneden. Een goed daarvan is de Audi training experience in het Oostenrijkse Seefeld. Deelnemers krijgen daar de kans om op een speciaal geprepareerd ijscircuit de mogelijkheden van de progressieve quattro-technologie aan den lijve te ondervinden. Daarbij krijgen de cursisten de fijne kneepjes van het rijden onder (letterlijk) ijzige omstandigheden bijgebracht door ervaren én enthousiaste instructeurs.

Een andere mogelijkheid om kennis te maken met de Quattro-techniek is de driedaagse basis- en drifttraining in het Oostenrijkse Saalbach. De wagenbeheersing van de deelnemers bereikt daarbij een hoog niveau doordat ze onder begeleiding van gespecialiseerde instructeurs de techniek van het (spectaculaire) driften onder de knie krijgen. Wie de techniek van het driften beheerst, heeft een auto ook onder extreme omstandigheden onder controle en dat is een belangrijke veiligheidsfactor.

Audi

De Audi rijtraining in Seefeld is een belevenis op zich en geldt als een zeer goede en nuttige basistraining. Cursisten die hier de smaak te pakken hebben gekregen, kunnen zich inschrijven voor de Audi ice experience in het Finse Muonio, die als vervolgtraining geldt. Op deze vierdaagse training maken de cursisten aan het stuur van een Audi S5 Sportback quattro en onder begeleiding van instructeurs kennis met het ultieme rallygevoel dat een Audi dankzij Quattro vierwielaandrijving biedt.

Door de instructie, bereiken de deelnemers een hoog niveau van wagenbeheersing. Om dat in een competitieve sfeer in praktijk te brengen, is er de Audi ice experience pro, die eveneens in de prachtige omgeving van het Finse Muonio wordt georganiseerd. Deze training duurt vijf dagen, is bijzonder sportief van opzet en kent een nadrukkelijk competitief element. De snelheidssensaties zijn bijzonder intens, maar ook bij deze training staat de veiligheid voorop.

Audi

Alle Audi rijtrainingen zijn weliswaar intensief, maar het rijplezier in een fraaie en exclusieve omgeving staat voorop. In alle gevallen zijn volledige verzorging (vluchten, transfers, overnachtingen, maaltijden, versnaperingen) inbegrepen.

Alle Audi rijtrainingen zijn te boeken bij de Audi-dealer of via AudiDrivingExperience.nl.

Audi Audi
 
Websitewww.audidrivingexperi
Deel via