8 november 2010
Citroen C4

Citroen C4

Nieuwe Citroen C4 nu bij de dealer

8 november 2010 | Vanaf 12 november staat de nieuwe Citroën C4 bij de dealers. Er wordt gebruik gemaakt van moderne motoren met aandacht voor het milieu, waaronder de schone micro-hybride e-HDi motor met stop/start techniek en groen energielabel A. De vanafprijs van de nieuwe Citroën C4 is 18.990 euro.

Standaard beschikt de nieuwe Citroën C4 over airconditioning, cruise control, in hoogte verstelbaar stuurwiel en bestuurdersstoel, ESP in combinatie met Hill Start Assist en Intelligent Traction Control.

Citroen C4

De Tendance uitvoeringen voegen daar het volgende aan toe: een automatische airconditioning met links en rechts gescheiden temperatuur regeling, programmeerbare cruise-control, lendesteunverstelling op beide voorstoelen, mistlampen met statische bochtverlichting en een Connecting Box voor hands-free bellen en het aansluiten van MP3 spelers.

Het meest uitgebreide uitrustingsniveau Exclusive mag profiteren van een 230V aansluiting voor het opladen van bijvoorbeeld een spelcomputer van de kinderen, elektrische lendesteunverstelling met massagefunctie en het SAM dodehoekdetectiesysteem dat objecten detecteert die zich bevinden in de dode hoek van het voertuig.

Citroen C4

Specifiek voor de zakelijke rijders zijn er de Ligne Business uitvoeringen die het zakelijke karakter van de nieuwe Citroën C4 extra benadrukken. De gunstige prijs positionering van deze modellen komen de maandelijkse bijdragen ten goede, zeker in combinatie met één van de 3 motoren die mogen profiteren van de 20% bijtellingscategorie.

Bijzonder is de e-HDi diesel motor. In combinatie met de vernieuwde EGS elektronische versnellingsbak en het vernieuwde stop/start-systeem zorgt dit ervoor dat de bestuurder zonder inspanning kan profiteren van de periode bij stilstand waarin de motor geen brandstof verbruikt en geen schadelijke stoffen uitstoot. De micro-hybride techniek wint energie op bij vertragen en slaat deze op zodat dit beschikbaar is bij het herstarten van de motor.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!