13 oktober 2010
 

Audi

Audi kalender 2011 beschikbaar

13 oktober 2010 | Audi is klaar voor 2011 en dat komt tot uiting in het feit dat de nieuwe kalender van het merk beschikbaar is. Het thema is 'A Moving Journey' en dat draagt de kalender op bijzondere wijze uit. De Audi Kalender wordt in gelimiteerde oplage vervaardigd. Hij is met onmiddellijke ingang bestelbaar. Via AudiKalender.nl is een voorproefje van de exclusieve kalender te zien.

Vorig jaar is Audi-importeur Pon's Automobielhandel gestart met het voor klanten beschikbaar stellen van de exclusieve Audi Kalender. Dit was een zodanig groot succes dat ook de kalender voor 2011 in gelimiteerde oplage verkrijgbaar is.

Audi

Het thema van de Audi Kalender voor 2011 is 'A Moving Journey'. Dat wordt uitgedragen door huidige Audi-modellen, van Audi A1 via de nieuwe Audi A7 Sportback tot en met Audi R8 V10 Spyder. De auto's zijn stuk voor stuk prachtig in beeld gebracht. De foto's spreken door hun riante formaat (60x43 cm) des te meer tot de verbeelding.

De Audi Kalender 2011 is voor € 19,25 (exclusief verzendkosten) te bestellen via de speciale website AudiKalender.nl. Belangstellenden die tijdig bestellen, krijgen de kalender medio november geleverd.

Audi
 
Websitewww.audikalender.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!