8 oktober 2010
Fiat 500

Fiat 500

Fiat start actie Hoe vriendelijk is Nederland?

8 oktober 2010 | TwinAir, de tweecilinder motor van Fiat, en de tweeling, Wendy en Dianne, slaan de handen ineen. Wendy en Dianne zijn onder andere bekend van 'MTV the Trip' en 'Dubbel en Dwars'. Het duo gaat dit keer op zoek naar de vriendelijkheid van Nederland.

Op 15, 16, 17 en 18 oktober rijdt de tweeling in een Fiat 500 TwinAir 85 door Nederland, op zoek naar 'Twin Acts of Friendliness'. Opgeroepen wordt om één vriendelijke daad voor de tweeling aan te bieden èn één voor de Fiat 500 TwinAir! Te denken valt aan het bakken van een cake voor de dames èn het poetsen van de auto. Of het maken van een dansje voor de tweeling èn een discobol cadeau voor de 500.

Fiat 500

Vanaf vandaag kunnen de vriendelijke 'Twin Acts' voorstellen gedaan worden op Facebook.com/fiatnl òf via Twitter (@TwinActs). De Tweeling bepaalt zelf welke inzending de vriendelijkste is en brengt de inzender persoonlijk een bezoek. De vriendelijke daden worden gefilmd en aan de wereld getoond. Bovendien krijgt deze inzender een week lang de beschikking over een Fiat 500 TwinAir.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!