8 oktober 2010
 

Renault

Bose audiosysteem voor Renault

8 oktober 2010 | Renault introduceert voor modeljaar 2011 de extra complete Série Limitée Bose-uitvoeringen van de Mégane en de Scénic. Voor de Laguna is er voortaan ook te kiezen voor het Pack Bose. De Série Limitée Bose biedt een rijke standaarduitrusting, waaronder een audiosysteem van Bose, lichtmetalen 17-inchwielen en halflederen bekleding.

Renault en Bose ontwikkelen sinds 2008 audiosystemen op maat. In het geval van de Mégane en de Scénic gaat het om een audiosysteem uit het nieuwe Bose Energy Efficient-gamma.

Renault

De Série Limitée Bose van de Mégane Coupé, Hatchback en Estate en de Scénic is gebaseerd op de Dynamique-uitvoering, met als extra uitrusting onder meer het Bose Energy Efficient Series Sound System. Dit bestaat uit een versterker, een subwoofer, vier luidsprekers, 4 tweeters en een aansluit- en bedieningsmogelijkheid voor MP3-spelers en handsfree bediening van Bluetooth-telefoons.

Verder maken onder meer elektrisch inklapbare en verwarmbare buitenspiegels, parkeersensoren vóór en achter – inclusief achteruitrij-camera op de Scénic – en Bose-instaplijsten deel uit van de standaarduitrusting. De Renault Mégane en Scénic Série Limitée Bose zijn bestelbaar vanaf 5 oktober. Het voordeel voor de klant bedraagt op deze uitvoering 2.000 euro.

Renault

Speciaal voor de Série Limitée Bose-uitvoeringen van de Mégane en Scénic is er het Pack Lumière leverbaar. Dit pakket zorgt voor een extra versterking van het uiterlijk. Het pack bestaat uit zij- en achterruiten met privacy glass en een elektrisch te openen (schuif/kantel) glazen panoramadak. Bij de Mégane Coupé betreft het een vast panoramadak. Het Pack Lumière is tegen een speciale actieprijs van 695 euro leverbaar. Het voordeel voor de klant bedraagt 495 euro, waarmee het totale voordeel voor de Série Limitée Bose kan oplopen tot 2.495 euro.

Na de Laguna Coupé wordt het nu eveneens mogelijk om in de Laguna Hatchback en Estate van Bose-audio te voorzien. Het Pack Bose is vanaf het uitrustingsniveau Dynamique leverbaar en bestaat uit het Bose-audiosysteem met versterker, een subwoofer, vier luidsprekers, vier tweeters, een radio/cd-speler met MP3-ondersteuning, een cd-wisselaar, en USB-aansluiting en een handsfree bedieningsmogelijkheid voor Bluetooth-telefoons. Vanaf 5 oktober is het Pack Bose op de Laguna Hatchback en Estate leverbaar voor 695 euro.

Renault

Ook voor de Laguna Hatchback en Estate is er een Pack Lumière leverbaar. Het pakket bestaat uit een elektrisch te openen (schuif/kantel) glazen panoramadak en 18 inchwielen. Het Pack Lumière is per 5 oktober bestelbaar vanaf het uitrustingsniveau Dynamique tegen een speciale actieprijs van 795 euro. Het voordeel voor de klant bedraagt 695 euro.

Renault Renault Renault
 
Websitewww.renault.nl
Deel via