30 september 2010
 

Toyota FT-CH

Toyota onthult FT-CH Conceptcar

30 september 2010 | Toyota onthult op de Autosalon van Parijs de FT-CH. Deze Future Toyota Compact Hybrid blikt vooruit op een mogelijke kleine Full Hybrid-auto van Toyota die vooral bedoeld is voor een groep jonge consumenten. Tijdens de Autosalon van Parijs beleeft dit studiemodel zijn Europese debuut en kan het publiek kennismaken met Full Hybrid-technologie verpakt in het formaat van een stadsauto van Toyota.

De FT-CH is het resultaat van Toyota's streven om Full Hybrid-aandrijving binnen afzienbare tijd voor een bredere groep consumenten bereikbaar te maken.

Toyota FT-CH

De compacte afmetingen van de FT-CH vormen een voorbode van een wendbare stadsauto voor de toekomst die vertrouwt op deze Full Hybrid-technologie. Ondanks zijn lengte van 3.895 mm biedt de FT-CH dankzij de lange wielbasis (2.540 mm) ruimschoots plaats aan vier personen.

De FT-CH is ontworpen door Toyota's Europese Design- en Ontwikkelingscentrum in Nice. Net als de huidige Full Hybrid-productiemodellen van Toyota wordt het uiterlijk van het studiemodel gekenmerkt door aerodynamisch vormgegeven details. In het sportieve interieur ligt de nadruk niet alleen op kwaliteit, maar ook op eenvoud en betaalbaarheid.

Toyota FT-CH
 
Websitewww.toyota.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!