28 september 2010
 

Peugeot Experience

Peugeot Experience bestaat acht jaar

28 september 2010 | Acht jaar geleden vond in Breukelen, langs de A2, de feestelijke opening plaats van Peugeot Experience. Peugeot Experience is het zogenaamde productadviescentrum van Peugeot Nederland N.V., waar op een totaal vloeroppervlak van 6000 m2 meer dan 100 auto's, scooters en fietsen te bezichtigen zijn. Tevens is Peugeot Experience bekend als proefritcentrum, waar bezoekers na een afspraak via een dealer, een proefrit in de Peugeot van hun keuze kunnen maken.

In de showroom, waar het gamma van Peugeot personen- en bedrijfswagens te zien is, bevindt zich een Coffee Corner en een Boutique, waar naast de bekende pepermolens, talloze Peugeot-merchandising te koop is. Kinderen (de toekomstige klanten) kunnen terecht in de speelhoek.

Ook biedt Peugeot Experience faciliteiten voor het organiseren van evenementen, van vergaderingen en de ontvangst van pers, relaties en klanten. Zo vond vorige week naar aanleiding van de succesvolle actie rondom de film Toy Story 3, de uitreiking van de cheque aan War Child plaats.

Peugeot Experience

Ook voor grote modelintroducties vormt Peugeot Experience vaak het decor. Met spanning wordt uitgekeken naar de nieuwe Peugeot 508, die over niet al te lange tijd in de showroom te bewonderen zal zijn.

In de acht jaar wisten ruim 245.000 bezoekers de Peugeot Experience al te vinden. Meer dan 32.000 proefritten zijn er gereden. De showroom is geopend op weekdagen van 9 tot 5 uur en op zaterdag van 10 tot 4 uur.

Peugeot Experience
 
Websitewww.peugeot-experienc
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!