woensdag, 16 oktober 2019
 

Nieuwsoverzicht

16 oktober 2019

Honda e

Honda e

Honda kost 34.500 euro

15 oktober 2019 | Na enthousiaste ontvangst bij de bezoekers van de Autosalons van Geneve en Frankfurt, is Hondas eerste volledig elektrische wagen ook eindelijk in ons land te koop. De Honda e is volledig ontworpen om elektrisch te rijden. Met het levendige en wendbare aandrijfsysteem duurt het slechts 8 seconden om van 0 naar 100 km/u te accelereren en de draaicirkel van 8,6 meter maakt het een echte stadsauto.

Volkswagen e-Golf

Volkswagen e-Golf

Volkswagen verlaagt prijs e-Golf

14 oktober 2019 | Met de e-Golf E-DITION maakt Volkswagen elektrisch rijden bereikbaar voor nog meer Nederlanders. Met een nieuwe vanafprijs van 34.295 euro is de speciale editie van de elektrische Golf 6.710 euro lager geprijsd dan voorheen. De auto is volop uit voorraad leverbaar, waardoor zakelijke rijders dit jaar nog profiteren van 4% bijtelling. Ook voor particulieren is er goed nieuws! Zij kunnen de e-Golf E-DITION rijden vanaf 299 euro per maand via Volkswagen Private Lease.

Porsche Taycan

Porsche Taycan

Porsche Taycan nu ook als 4S

14 oktober 2019 | Na de Taycan Turbo en Turbo S introduceert Porsche nu de Taycan 4S, de derde uitvoering van de elektrische sportsedan. Uitgerust met de standaard Performance Battery met een capaciteit van 79,2 kWh leveren de elektromotoren 390 kW / 530 pk in overboost. Optioneel kan de Taycan 4S worden uitgerust met de Performance Battery Plus van de Taycan Turbo en Taycan Turbo S met een capaciteit van 93,4 kWh; in dat geval leveren de elektromotoren maximaal 420 kW / 571 pk in overboost.

Volvo V90

Volvo V90

Volvo V90 nu als T4 Business Luxury

11 oktober 2019 | Volvo presenteert de V90 T4 Business Luxury. De extra uitrusting omvat tal van opties die het comfort op een hoger plan brengen. Dit terwijl de V90 T4 Business Luxury juist extra scherp geprijsd is. Het voordeel loopt op tot ruim 5.000 euro. De V90 T4 Business Luxury is per direct bij de Volvo-dealer te bestellen vanaf 59.995 euro.

Toyota LQ

Toyota LQ

Toyota toont LQ op Tokyo Motorshow 2019

11 oktober 2019 | Toyota kondigt de LQ aan, een concept car die gebruikmaakt van technologie waarmee het mogelijk is een emotionele band op te bouwen tussen bestuurder en auto. De LQ, de volgende generatie van Toyotas concept car Concept-i, die voor het eerst op de Consumer Electronics Show van 2017 was te zien, kan ook verregaand autonoom rijden. De auto is voorzien van Yui, een kunstmatig intelligente assistent die leert van de bestuurder en die kan zorgen voor een gepersonaliseerde rijervaring.

Fiat Tipo

Fiat Tipo

Fiat Tipo tijdelijk in Street-uitvoering

11 oktober 2019 | De Fiat Tipo is tijdelijk leverbaar in de zogenaamde Street-uitvoering. Deze biedt een extra rijke uitrusting tegen een speciale prijs. De Tipo Street kost 18.895 euro.

Toyota Mirai

Toyota Mirai

Toyota toont 2e generatie Mirai

10 oktober 2019 | Toyota laat tijdens een speciale tentoonstelling op de komende Tokyo Motor Show (23 oktober - 4 november 2019) een vooruitblik zien vopan de volgende generatie Mirai. De tweede generatie van de Fuel Cell Electric Vehicle (FCEV) brengt de door Toyota ontwikkelde brandstofceltechnologie op een hoger plan en komt naar verwachting volgend jaar in Europa op de markt.

Subaru

Subaru

Subaru introduceert Rear Seat Reminder

10 oktober 2019 | Subaru werkt hard aan de veiligheid van zijn modellen. Passief en actief. Meest recente toevoeging aan het veiligheidsarsenaal is Rear Seat Reminder, een systeem dat waarschuwt als een kind is achtergelaten op de achterbank. Overbodig? Tijdens de afgelopen zomermaanden overleden ook dit jaar opnieuw nodeloos kinderen omdat ze achterbleven in een snikhete auto.

Hyundai

Hyundai

Gratis oplaadpunt bij Hyundai

10 oktober 2019 | Hyundai maakt elektrisch rijden aantrekkelijker met een oplaadpunt en twee installatiepakketten. Klanten hebben de keuze uit een basisoplossing (alleen installatie) en een totaaloplossing waarmee ze compleet ontzorgd worden. Hyundai biedt kopers van een nieuwe IONIQ Electric of KONA Electric tijdelijk een gratis oplaadpunt aan, zodat zij kunnen profiteren van deze laadoplossing.

Volkswagen Golf

Volkswagen Golf

Volkswagen toont schets Golf 8

10 oktober 2019 | Als er een auto is die de naam bestseller verdient, is het de Golf wel. Van generatie op generatie heeft hij zijn naam wereldwijd steviger gevestigd. Over twee weken, op 24 oktober, beleeft de achtste generatie van de Golf zijn wereldpremiere in Wolfsburg. Nu al is duidelijk dat de Golf 8 digitaler en meer verbonden wordt dan voorheen. Bovendien zit hij boordevol innovaties, verpakt in een uitgesproken design.

KwikFit