donderdag, 23 maart 2017
 

Nieuwsoverzicht

23 maart 2017

Volkswagen Golf Variant

Volkswagen Golf Variant

Volkswagen Golf nu ook in Business-uitvoering

23 maart 2017 | De vernieuwde Volkswagen Golf is er voortaan ook in Business- en Business R-uitvcoering. Dat betekent: veel extras en voordeel oplopend tot 2.150 euro. De Business-uitvoeringen zijn er nu over vrijwel de gehele breedte van het Golf-gamma, in combinatie met zowel benzine- als dieselmotoren.

Seat

Seat

Seat kondigt nieuwe SUV aan

23 maart 2017 | Het modelprogramma van Seat wordt opnieuw uitgebreid. De Spaanse autofabrikant versterkt het productoffensief met een derde SUV als nieuw topmodel van Seat. Als derde SUV binnen het modelprogramma, wordt deze nieuwkomer boven de succesvolle Ateca gepositioneerd. De ruime SUV krijgt naar wens vijf of zeven zitplaatsen en arriveert in 2018 bij de Seat-dealers.

Ford Focus

Ford Focus

Ford Focus tijdelijk als ST-Line 182 Limited Edition

22 maart 2017 | Vorig jaar introduceerde Ford met het ST-Line programma een serie sportieve, onderscheidende versies van de Fiesta, Focus en Mondeo. En met succes! Voortbordurend op de populariteit van deze modellen brengt Ford nu de Focus ST-line 182 op de markt, voorzien van een 182 pk sterke turbo benzinemotor. Om de exclusiviteit van deze sportieve Focus te waarborgen, wordt hij slechts in een beperkte oplage geproduceerd, waarvan 120 exemplaren bestemd zijn voor Nederland.

McLaren BP23

McLaren BP23

McLaren toont schets BP23

22 maart 2017 | McLaren Automotive heeft nieuwe ontwerpschetsen vrijgegeven van de nieuwe, nog te onthullen Hyper-GT met codenaam BP23. Dit zal de krachtigste en meest aerodynamische McLaren voor gebruik op de openbare weg zijn die McLaren tot nu toe heeft gebouwd.

Suzuki Swift

Suzuki Swift

Suzuki maakt prijzen nieuwe Swift bekend

21 maart 2017 | Suzuki maakt de prijzen van de nieuwe Swift bekend. Die beginnen bij 15.499 euro voor de Swift 1.2 DualJet Comfort. De nieuwe Swift is van bumper tot bumper nieuw ontworpen. Het ontwerp wordt gekenmerkt door een zwevend dak en een extra sportieve aanblik. De nieuwe Swift weegt minimaal 815 kilogram (kentekengewicht). Dat is zelfs dan de eerste generatie van de nieuwe Swift uit 2005. Dit lage gewicht resulteert in betere rijeigenschappen.

Opel Insignia Grand Sport

Opel Insignia Grand Sport

Opel start productie nieuwe Insignia

21 maart 2017 | Het eerste productie-exemplaar van de nieuwe Insignia Grand Sport is van de productielijn gerold in de Opel-fabriek in Russelsheim.Het eerste exemplaar, een Opel Insignia Grand Sport in de kleur Abalone White en met een 125 kW (170 pk) sterke 2,0-liter dieselmotor, vormde het middelpunt tijdens de officiele festiviteiten rondom het startsein van de Insignia-productie.

Bentley

Bentley

Bentley opent service-punt in Maastricht

21 maart 2017 | Na een succesvolle audit van Bentley Motors Ltd. is Bentley Maastricht nu officieel een Bentley Servicevestiging. Eigenaren van een Bentley kunnen in Maastricht terecht voor alle werkplaatswerkzaamheden, van onderhoud en reparatie tot schadeherstel. De nieuwe Servicevestiging hanteert de persoonlijke en dienstverlenende aanpak die Bentley kenmerkt.

Audi

Audi

Audi introduceert Q8 en Q4 in 2019

20 maart 2017 | Audi gaat zijn modelprogramma de komende jaren verregaand vernieuwen, introduceert diverse elektrische autos en zal nieuwe, digitale activiteiten ontplooien. De verkoop van autos vormt daarbij de basis voor de investeringen in de toekomst. Het merk verwacht tot 2020 drie batterij-elektrische autos te lanceren, om daarna aanvullende modelseries van elektroaandrijving te voorzien.

Volvo V90 Cross Country

Volvo V90 Cross Country

Volvo V90 Cross Country in de showroom

16 maart 2017 | De Volvo V90 Cross Country staat vanaf deze week bij de Nederlandse dealers in de showroom. De prijzen van de all-roader beginnen bij 64.195 euro voor de V90 Cross Country D4 AWD, inclusief kosten rijklaar maken. All-Wheel Drive en Hill Descent Control zijn standaard, evenals veel veiligheidssystemen en het kenmerkende Zweedse design.

Ford

Ford

Ford investeert in Saarlouis

16 maart 2017 | Ford bereidt zich voor op de productie van de nieuwe Ford Focus. Het bedrijf investeert 600 miljoen euro in de assemblageactiviteiten die worden verricht in de fabriek in Saarlouis. Een deel van de investering is bedoeld voor een efficientere en milieuvriendelijke energievoorziening. In samenwerking met STEAG New Energies maakt Ford in de fabriek gebruik van vijf nieuwe warmtekrachtkoppelingseenheden voor de levering van elektriciteit en verwarming en een gelijktijdige verlaging van de CO2-uitstoot met 20 procent.

> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!