vrijdag, 16 november 2018
Feedback
 

Nieuwsoverzicht

16 november 2018

Toyota Corolla

Toyota Corolla

Toyota toont nieuwe Corolla sedan

16 november 2018 | Na de Toyota Corolla Hatchback op de Autosalon van Geneve en de Touring Sports op de Autosalon van Parijs, beleeft nu de Sedan als derde modelvariant zijn werelddebuut. De onthulling voltrok zich op Auto Guangzhou (16 t/m 25 november 2018) in China. De nieuwe Corolla Sedan borduurt voort op het design van de twaalfde generatie van de Corolla. De Sedan heeft hetzelfde brede en lage voorkomen als de andere modelvarianten als uitvloeisel van het nieuwe TNGA-platform. Tegelijkertijd is de Corolla Sedan een op zichzelf staande modelversie binnen de Corolla familie.

Volkswagen

Volkswagen

Volkswagen bouwt 3 fabrieken voor elektrische auto's

15 november 2018 | Volkswagen zet grote stappen op weg naar emissievrij rijden. Na Zwickau gaat Volkswagen ook in de fabrieken in Emden en Hannover volledig elektrische Volkswagens produceren.

Hyundai IONIQ

Hyundai IONIQ

Hyundai volgt Vincent van Gogh

14 november 2018 | Hyundai is sinds 2016 partner van het Van Gogh Museum. Behalve duurzaamheid vormt het koppelen van kunst en design de kern van die samenwerking. De gemeenschappelijke passie voor de werken en het leven van Nederlands beroemdste kunstenaar heeft Hyundai ertoe aangezet om deze kunst ook beschikbaar te maken on the road. Hyundai heeft daarom de nieuwe Hyundai KONA Electric bestickerd met het wereldberoemde schilderij Irissen en gebruikt om volledig elektrisch van Amsterdam naar Parijs te rijden in de voetsporen van Vincent van Gogh.

Nissan

Nissan

Bomen compenseren CO2-uitstoot van Nissan-klanten

14 november 2018 | Nissan ondersteunt de aanleg en het beheer van bosgebied. Hiervoor is Nissan een samenwerking aangegaan met Trees For All, een officieel erkende stichting die duurzame bosprojecten opzet en beheert. Het doel is om de CO2-uitstoot van alle klanten te compenseren die naar de Nissan-dealer gaan voor de Wintercheck. Nissan wil hiermee aandacht vestigen op duurzaamheid.

Range Rover Evoque

Range Rover Evoque

Range Rover kondigt nieuwe Evoque aan

14 november 2018 | Land Rover voert de spanning op. Het aftellen naar de onthulling van de nieuwe Range Rover Evoque is gestart met het plaatsen van diverse kunstwerken van staaldraad in Londen. De kunstwerken zijn geinspireerd op de nieuwe Evoque en lichten door hun vorm al een tipje van de sluier op van het nieuwe design.

Mercedes-AMG A35

Mercedes-AMG A35

Mercedes-AMG A35 4MATIC nu te bestellen

13 november 2018 | De nieuwe Mercedes-AMG A35 4MATIC is per direct te bestellen. Het is het instapmodel van AMG met een nieuw ontwikkelde 2.0-liter viercilinder turbomotor met een vermogen van 225 kW/306 pk. Voor extra rijdynamiek zorgen de AMG SPEEDSHIFT DCT 7G transmissie met dubbele koppeling, de AMG-specifieke wielophanging en de variabele AMG Performance 4MATIC vierwielaandrijving. De Edition 1 met progressieve exterieur- en interieur-designelementen biedt nog meer individualiteit. Deze exclusieve versie is leverbaar vanaf de marktintroductie gedurende een periode van 18 maanden.

Volkswagen T-Roc

Volkswagen T-Roc

Volkswagen T-Roc Sport nu ook met 1.0 TSI

13 november 2018 | De Volkswagen T-Roc Sport is tijdelijk ook leverbaar met de 1.0 TSI driecilinder benzinemotor met 85 kW / 115 pk. Deze in gelimiteerde oplage geproduceerde T-Roc is zonder meerprijs voorzien van Sport+ pakket. De T-Roc 1.0 TSI Sport met Sport+ pakket is leverbaar zolang de voorraad strekt en is er vanaf 30.350 euro.

Renault Kadjar

Renault Kadjar

Renault maakt prijs vernieuwde Kadjar bekend

12 november 2018 | Renault start met de verkoop van de vernieuwde Kadjar. Behalve een nieuw design van het in- en exterieur is het model ook voorzien van compleet nieuwe motoren en een gewijzigde line-up met rijker uitgeruste uitvoeringen. De gefacelifte Renault Kadjar is per direct te bestellen voor prijzen vanaf 28.590 euro en staat vanaf januari 2019 bij de dealers.

BMW M8

BMW M8

BMW M8 doorloopt laatste tests

9 november 2018 | Van het circuit naar de openbare weg: de nieuwe BMW M8 Coupe (brandstofverbruik gecombineerd: 10,8-10,7 l/100 km; CO2-emissie gecombineerd: 246-243 g/km) bevindt zich in de laatste fase van het ontwikkelingsproces op weg naar serieproductie. BMW M GmbH voelt een prototype van het nieuwe vlaggenschip aan de tand op het circuit van Estoril in Portugal.

Mitsubishi L200

Mitsubishi L200

Mitsubishi introduceert nieuwe L200

9 november 2018 | Mitsubishi presenteert de nieuwe L200. De 1-tons pick-up beleeft zijn wereldpremiere in Bangkok en is vanaf 17 november te koop in Thailand.De nieuwe Mitsubishi L200 is de meest recente versie van het model dat dit jaar zijn veertigste verjaardag viert. Het voertuig wordt geproduceerd in de Laem Chabang-fabriek van Mitsubishi Motors (Thailand) Co. Ltd. (MMTh), MMCs producent en distributeur in Thailand.Het betreft een wereldwijd strategisch model dat na de lancering in Thailand ook in andere markten in de ACEAN-regio verkocht zal worden, evenals in Oceanie, het Midden-Oosten, Europa, Afrika en Latijns-Amerika.