maandag, 16 januari 2017
 

Nieuwsoverzicht

16 januari 2017

Nissan Navara

Nissan Navara

Debut mundial del Nissan Navara Trek-1°

16 januari 2017 | Se ha presentado en primicia en el Salon del Automovil de Bruselas: el Nissan Navara Trek-1?.

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz ontvouwt toekomstvisie

12 januari 2017 | Mercedes-Benz geeft een eigen visie op toekomst van mobiliteit. De nieuwe bedrijfsstrategie genaamd CASE speelt daarbij een prominente rol. Tijdens de Consumer Electronics Show (CES) 2017 in Las Vegas heeft Mercedes-Benz producten en concepten gepresenteerd volgens de vier strategische pijlers Connected, Autonomous, Shared & Service en Electric Drive. Ook heeft het autoconcern tal van oplossingen voor het koppelen van auto's aan slimme huisbediening, nieuwe features op het gebied van kunstmatige intelligentie, services voor het verbeteren van het welzijn en veel andere aspecten.

Toyota Yaris

Toyota Yaris

Toyota presenteert straatversie Yaris WRC

12 januari 2017 | Met de deelname aan het WRC 2017 wil Toyota President Akio Toyoda de glorietijd van weleer nieuw leven inblazen. In de jaren 80 en 90 was Toyota wereldwijd synoniem aan rallysucces. Het leverde een onuitputtelijke lijst aan podiumplaatsen en 3 wereldtitels op. Op 19 januari aanstaande staat Toyota opnieuw aan de start van de Rally van Monte Carlo, de eerste rally binnen het nieuwe WRC-seizoen. Geheel in lijn met de nieuwe strategie van meer opwindende auto's presenteert Toyota nu een imposante straatversie die is afgeleid van de Yaris WRC. De potente 3-deursversie levert een vermogen van ruim 154 kW/210 pk en biedt daarmee een uni

Ford Focus

Ford Focus

Ford Focus nu ook als Lease Edition

12 januari 2017 | De Ford Focus ooit is er nu ook in een nieuwe Lease Edition uitvoering voor zakelijke rijders. Hij is er naar wens met een benzine- of dieselmotor. En door een opgewaardeerd interieur is de Focus verfijnd voor modeljaar 2017.

Jaguar F-TYPE Coupe

Jaguar F-TYPE Coupe

Jaguar F-TYPE ondergaat facelift

10 januari 2017 | De Jaguar F-TYPE ondergaat een facelift. De sportauto is voorzien van een frisse aanblik, een zogenaamd Touch Pro-infotainmentsysteem en een functie om voertuigdata te combineren met GoPro HD-video's via de ReRun-app. Ter introductie van de vernieuwde F-TYPE levert Jaguar voor een modeljaar ook de exclusieve 400 SPORT-uitvoering. De verkoop van de vernieuwde F-TYPE start in het eerste kwartaal van 2017.

Audi Q8 concept

Audi Q8 concept

Audi toont Q8 concept

9 januari 2017 | Met het Audi Q8 studiemodel blikt het merk vooruit op een toekomstig productiemodel. Prestige en sportiviteit: dat is waar de 5,02 meter lange Audi Q8 concept voor staat. Hij combineert de typerende ruimte van een SUV met de lijnen van een coupe. Met dit studiemodel blikt Audi vooruit op de toekomstige designstijl voor zijn modellen.

Lexus LS

Lexus LS

Lexus introduceert nieuwe LS

9 januari 2017 | Lexus onthult de volledig nieuwe, vijfde generatie van de LS. Het topmodel maakt zijn werelddebuut op de North American International Auto Show (NAIAS) die op 14 januari in Detroit zijn deuren voor het publiek opent. Hiermee herhaalt de geschiedenis zich; 28 jaar eerder presenteerde Lexus op diezelfde show de eerste generatie LS, de LS 400. Deze sedan in het topsegment markeerde de geboorte van het merk Lexus.

Volkswagen Tiguan Allspace

Volkswagen Tiguan Allspace

Volkswagen onthult Tiguan Allspace

9 januari 2017 | Volkswagen breidt de Tiguan-reeks uit met de grotere Allspace. De XL-versie van de Tiguan beleeft deze week zijn wereldpremiere tijdens de North American International Auto Show in Detroit (8 - 22 januari). De Tiguan Allspace komt in het Europese Volkswagen-gamma tussen de Touareg en de Tiguan in te staan. De aanduiding Allspace voor de extra grote versie van de Tiguan wordt vooral in Europa gebruikt. In Noord- en Zuid-Amerika brengt Volkswagen alleen de versie met lange wielbasis op de markt, onder de naam Tiguan.

Porsche 911 GTS

Porsche 911 GTS

Porsche introduceert nieuwe 911 GTS-versies

9 januari 2017 | Porsche breidt de 911-range in maart uit met de GTS-modellen. Er is keuze uit vijf smaken: de 911 Carrera GTS met achterwielaandrijving en de 911 Carrera 4 GTS met vierwielaandrijving zijn er beide als Coupe en Cabriolet. De 911 Targa 4 GTS heeft traditiegetrouw vierwielaandrijving. Dankzij een nieuwe turbo levert de 3,0-liter zescilinder boxermotor van de 911 GTS modellen 331 kW/450 pk. Alle versies zijn leverbaar met een handgeschakelde zevenbak of de PDK-transmissie (Porsche Doppelkupplung). De 911 Carrera GTS is leverbaar vanaf 156.700 euro.

Volkswagen I.D. BUZZ

Volkswagen I.D. BUZZ

Volkswagen presenteert I.D. BUZZ

9 januari 2017 | Met de I.D. BUZZ heeft Volkswagen vandaag op de North American International Auto Show (NAIAS) in Detroit een microbus voor een nieuwe generatie gepresenteerd. Het elektrische MPV-studiemodel blikt vooruit op de toekomst en is ontworpen om elektrische mobiliteit wereldwijd binnen ieders bereik te brengen. Het nieuwe motto van Volkswagen zegt genoeg: We make the future real.

> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!