zondag, 24 september 2017
 

Nieuwsoverzicht

24 september 2017

Seat Arona

Seat Arona

Seat Arona vanaf november bij de dealer

22 september 2017 | De Seat Arona komt eraan; de Nederlandse prijzen van de nieuwe SUV in het compacte crossover-segment zijn nu bekend. De SUV made in Barcelona is in diverse extra Launch Editions nu bestelbaar vanaf 22.290 euro. Naast een riante meeruitrusting ten opzichte van de reguliere Arona-uitvoeringen die later volgen zijn de Launch editions dit jaar ter introductie extra scherp geprijsd.

Renault Koleos

Renault Koleos

Renault Koleos haalt 5 sterren bij EuroNCAP crashtests

22 september 2017 | De Renault Koleos heeft vijf sterren behaald tijdens de EuroNCAP crashtest. Renault behaalt hiermee de hoogst mogelijke score in de nieuwe testprocedures die Euro NCAP sinds 2016 hanteert. Vooral op het gebied van inzittendenbescherming van volwassenen (90%) en kinderen (79%), alsmede voetgangers (63%) en veiligheidssystemen (75%) behaalde de Koleos uitstekende scores.

Jaguar E-Pace

Jaguar E-Pace

Kunstenaar geeft surrealistische kijk op Jaguar E-PACE

21 september 2017 | Jaguars nieuwe E-PACE, speelt de hoofdrol in een serie digitale beelden van een verknipte stedelijke omgeving. De beelden zijn vervaardigd door digitale kunstenaar Chris Labrooy. Hij heeft de kunstwerken gemaakt ter gelegenheid van de introductie van de E-PACE in Noord-Amerika.

Pon

Pon

Pon introduceert slooppremies in Nederland

21 september 2017 | Volkswagen, Audi, Skoda en Seat introduceren een slooppremieregeling in Nederland. Hiermee stimuleren de merken de vervanging van oude EU1 tot en met EU4 dieselauto's, ongeacht het merk, door de nieuwste exemplaren met hybride aandrijving, benzine, diesel of CNG. De dealer zorgt voor de sloop van de oude auto. De actie loopt tot en met 28 december 2017.

Porsche Cayenne

Porsche Cayenne

Nieuw infotainment voor Porsche Cayenne

21 september 2017 | Met nieuwe functies, diensten en apps tilt de nieuwe Porsche Cayenne voertuigconnectiviteit naar een hoger niveau. Het brede scala aan online mogelijkheden wordt mogelijk gemaakt door Porsche Connect Plus, dat standaard is op de nieuwe Cayenne.

Audi A5

Audi A5

Audi A5 Sportback nu als S line edition

21 september 2017 | Audi introduceert een nieuwe uitvoering van de A5 Sportback, de sportief aangeklede S line edition. Het rijk uitgeruste model is per direct leverbaar en is verkrijgbaar vanaf 47.035 euro, inclusief BTW en BPM.

Volvo XC40

Volvo XC40

Volvo introduceert XC40

21 september 2017 | Volvo introduceert de XC40. Daarmee maakt Volvo het XC-gamma compleet. Met de introductie van de nieuwe XC40 heeft Volvo voor het eerst in zijn geschiedenis drie nieuwe, wereldwijd leverbare SUVs in het gamma in het snelst groeiende autosegment. De nieuwe XC40 is het eerste model dat gebouwd is op het nieuwe platform: Compact Modular Architecture (CMA). Deze dient als basis voor alle nieuwe modellen in de 40-serie, waaronder ook volledig elektrisch aangedreven versies.

Maserati Levante

Maserati Levante

Maserati Levante nu ook als 350

21 september 2017 | Maserati heeft het aanbod voor de Levante SUV uitgebreid met de introductie van een nieuwe benzinevariant onder het Levante S topmodel. Met de toevoeging van deze Levante 350 biedt Maserati voor de SUV nu drie motorvarianten, waarbij de nieuwe uitvoering zich prijstechnisch tussen de Levante Diesel en Levante S nestelt.

EasyPark

EasyPark

EasyPark komt naar Nederland

21 september 2017 | EasyPark breidt zijn diensten uit naar Nederland. Dat maakt het van oorsprong Zweedse bedrijf vandaag officieel bekend tijdens de openingsdag van het congres van de European Parking Association, dit jaar toepasselijk genoeg georganiseerd in Rotterdam. EasyPark was al te gebruiken in bijna zeshonderd steden in tien andere landen, waaronder Duitsland, Frankrijk, Italie, Oostenrijk en Spanje. Daarmee heeft de app de grootste dekking in Europa. De EasyPark-app is in Nederland verkrijgbaar voor iOS- en Android-toestellen.

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz start Intelligent World Drive

21 september 2017 | Met de Intelligent World Drive test Mercedes-Benz geautomatiseerde rijfuncties op alle vijf continenten. Het startschot ervoor werd gegeven op de IAA in Frankfurt door dr. Dieter Zetsche, Daimler-bestuursvoorzitter en Hoofd Mercedes-Benz Cars. De testauto waarmee de Intelligent World Drive wordt uitgevoerd, is gebaseerd op de huidige S-Klasse. Deze is voor de gelegenheid volledig geautomatiseerd en krijgt tussen nu en januari 2018 op vijf continenten te maken met veel complexe verkeerssituaties.

> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!