4 september 2013
Ford Mondeo

Ford Mondeo

Ford presenteert Mondeo Vignale Concept

Autozine
4 september 2013 | Ford Motor Company maakt vandaag bekend om in Europa onder de naam Vignale een lijn van exclusieve modellen in het hogere prijssegment met unieke service te introduceren. Ford toont een eerste glimp op de visie voor Vignale (spreek uit: Vin-ja-lee) met de onthulling van de Ford Mondeo Vignale Concept met unieke designelementen, hoogwaardige afwerking, exclusieve specificaties en geavanceerde technologie├źn.
Ford Mondeo leasen?
Dat kan! Vanaf € 217,-
Lease.auto

 

"Vignale zal qua product én service het beste zijn wat het merk Ford in Europa te bieden heeft", zei Stephen Odell, president van Ford in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. "De Ford Mondeo Vignale Concept beschikt over de kenmerken qua stilering en kwaliteit, geavanceerde technologie en exclusiviteit die klanten in het hogere prijssegment zeer op prijs stellen".

Ford Mondeo

Ford koos ervoor de nieuwe Ford Mondeo Vignale Concept te presenteren in een 4-deurs sedan uitvoering en ook als een wagon; beide met 20 inch gepolijste Vignale wielen voorzien van unieke details, het 'Vignale' embleem, verchroomde deurgrepen en spiegelkappen, een uniek ontworpen voorzijde voorzien van een Vignale voorbumper, grilles en mistlampen. De Mondeo Vignale Concept is gespoten in de exclusieve lakkleur 'Nocciola'.

Het interieur van de Ford Mondeo Vignale Concept is afgewerkt met materialen zoals soft-touch leder en chroom en is voorzien van kenmerkende Vignale-details voor een sfeer die traditionele carrosseriebouw verenigt met hedendaagse trends in design en materialen.

Ford SYNC met MyFord Touch en WiFi zorgt voor een moeiteloze integratie tussen de auto en  mobiele apparatuur. De Mondeo Vignale Concept is voorzien van vele geavanceerde tehnologieën zoals Park Assist met achteruitrijcamera en adaptieve LED koplampen.

Ford Mondeo

Geselecteerde Ford dealers zullen een op maat gemaakte Ford Vignale ervaring bieden met een hoog serviceniveau en een stimulerende, rustige omgeving waarin klanten de exclusieve Vignale materialen en kleuren kunnen selecteren en de Ford technologieën kunnen ervaren.

Onderdeel van de Ford Vignale visie is een exclusieve onderhoudsservice die diensten omvat als het ophalen en bezorgen van de auto voor onderhoudsbeurten, kostenloos schoonmaken, exclusieve conciergediensten en uitnodigingen voor evenementen. Vignale-klanten kunnen gebruik maken van de diensten van een vaste en toegewijde contactpersoon.

De Vignale modellijn, die begin 2015 start met de gloednieuwe Mondeo Vignale sedan en wagon, is het antwoord van Ford op een toenemende trend in de richting van tijdbesparende diensten en speelt in op de vraag naar Ford producten in de hogere prijssegmenten.

Ford Mondeo

Inspiratiebron voor Vignale zijn onder meer exclusieve diensten buiten de auto-industrie. Hieronder vallen VIP luchtvaartdiensten die een ophaalservice bieden, airportlounges, exclusieve bank- en creditcarddiensten met toegewijde relatiemanagers, conciërgediensten en partnermerken zoals hotelketens en restaurants.