Feedback
Nissan Qashqai

AutoBrockhoff Almere B.V.

Nissan-dealer

AutoBrockhoff Almere B.V.
AutoBrockhoff Almere B.V.
Palmpolstraat 6
1327 CE    Almere
tel.: 036 - 5491050
fax: 036 - 5491060
info@autobrockhoff.nl
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!

Ervaringen van klanten

  

, datum: 22 januari 2013

Ervaring met verkoop: Kijk vooral naar de auto die je eventueel wilt kopen (en kijk liever of je hem ook niet ergens anders kunt kopen), en laat de overdreven verkooppraatjes maar gewoon aan je voorbij gaan. De praatjes zijn ontzettend doorzichtig en gemaakt vriendelijk. Trap daar niet in, want zodra de auto is verkocht zijn ze alweer vergeten wie je ook alweer was.

Ervaring met onderhoud: Nissan Qashqai gekocht, direct twee problemen geconstateerd. Na een eerste controle gaf Auto Brockhoff aan dat ze de remmen hadden gemaakt en voor het tweede defect nog iets moesten bestellen. De remmen waren echter niet gemaakt, hier zouden ze de volgende keer nog eens naar kijken. Bezoek 2: "O, u staat niet in de planning. Het bestelde artikel is nog niet binnen, maar we kunnen wel even naar de remmen kijken." De auto weer meegenomen met de melding dat ze beide defecten de volgende week maar tegelijk moesten verhelpen. Bezoek 3: "Excuses, ik had u willen bellen maar we hebben stroomstoring gehad (minimaal 3 dagen?). Het artikel is nog niet binnen maar er kan wel even een monteur meerijden". Gedaan, met de melding van de monteur dat hij wel wist waar het aan lag en dat hij het de volgende keer wel kon verhelpen. Telefoontje: "Het artikel is binnen en uw remschijven zijn krom, dat zit niet in de Bovaggarantie, u kunt wel 400 euro betalen voor nieuwe remschijven plus blokken"


AutoQashqai

Verkoop5
Service2
  
  

, datum: 10 januari 2013

Ervaring met onderhoud: In juni 2008 nieuwe Nissan Note gekocht. Opsomming van vervanging sindsdien: 3 x nieuwe ruitenwissers (ook 2 x achter) 3 x multisnaar (V snaar) 1 x nieuw voorruit Diverse lampen voor en achter 1 x remmen achter vernieuwd Remmen rondom gereinigd 1 x band door klapband achter 2 x banden achter vernieuwd 5(!) x banden voor vernieuwd KM stand op dit moment 125.000 Auto wordt voornamelijk gebruikt voor woon/werk verkeer tussen Almere en Amsterdam. Ik heb sinds 1982 in verschillende Nissans gereden (Cherry, Sunny, Micra, Almeria), maar dit nog nooit meegemaakt. Voel me bedonderd en ga stoppen met Nissan, helaas. Nooit meer!


AutoNote

Verkoop7
Service7