Renault 4

Autobedrijf Nieuwendijk Amstelveen

Renault-dealer

 
Autobedrijf Nieuwendijk Amstelveen
Traviatastraat 2
1183 NZ    Amstelveen
tel.: 020 - 4263950
fax: 020 - 6476920
dj.v.deventer@renault-nieuwendijk.nl
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!

Ervaringen van klanten

  

, datum: 10 september 2015

Ervaring met onderhoud: Absolute afrader om deze uitvoering van de Twingo te kopen.


AutoRenault Twingo

Verkoop5
Service4
  
  

, datum: 10 september 2015

Ervaring met verkoop: De verkoop was vriendelijk, gelet op de jarenlange relatie (meer dan 15 jaar). Echter, wanneer de verkoper verteld had dat deze auto zoooooo ongelofelijk zijwind gevoelig was, hadden we de twee Twingo's nooit maar dan ook nooit gekocht.

Ervaring met onderhoud: Na een week stond de auto al binnen om het rijgedrag te verbeteren. na TWEE reparaties/onderhoud nog steeds dezelfde problemen. Dit verwacht je niet van een nieuwe auto.


AutoRenault Twingo

Verkoop5
Service4
  
  

, datum: 11 mei 2012

Ervaring met verkoop: Vriendelijke verkoper.


AutoRenault Megane

Verkoop6
Service6
  
  

, datum: 27 januari 2011

Ervaring met onderhoud: Niet alleen bij Nieuwendijk, ik ben ook bij andere Renaul-dealers geweest. Onderdelen zijn zelden op voorraad waardoor je de auto meerder dagen kwijt bent of vaker moet terugkeren. Ondanks deze voorraadstrategie weigeren ze een leenauto ter beschikking te stellen. Kom ik voor een kleine/grote beurt dan valt deze altijd duurder uit dan gepland en meestal ben ik binnen een maand weer terug met klachten die ik niet had voordat de beurt werd uitgevoerd! Vaak ruzie moeten maken voordat er een 'echte' monteur naar de auto keek. Meestal zetten ze er een zestienjarige schoolverlater aan en laten ze de computer de zaak uitlezen. Ik heb meegemaakt dat ik driemaal met een rammelend geluid (ook weer na een onderhoudsbeurt) naar de garage ben teruggeweest. Uiteindelijk bleek er nog een schroevendraaier onderin te liggen!


AutoRenault Espace

Verkoop7
Service3