Feedback
Peugeot 308 SW

Automotions Peugeot, Oosterhout

Peugeot-dealer

 
Automotions Peugeot, Oosterhout
De Boedingen 23
4906 BA    Oosterhout
tel.: 0162 - 498900
peugeot.oosterhout@automotions.nl
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!

Ervaringen van klanten

  

, datum: 11 februari 2016

Ervaring met onderhoud: Tot heden nog geen.


Auto3008

Verkoop8
Service8
  
  

, datum: 13 juni 2014

Ervaring met onderhoud: Reparatie is bar en boos. Ik vraag mij af de monteurs in de garage weten waar ze mee bezig zijn. Gelukkig een lease-auto. Als particulier ben je mooi klaar met zo'n garage en zo'n auto. Wie gaat dat betalen!?


Auto508

Verkoop6
Service3
  
  

, datum: 21 september 2013

Ervaring met onderhoud: Zie verhaal mpwh1969. Ook ik zelfde probleem met beschadigde voorruit. Mijn vrouw had me ook al gewaarschuwd voor de gladde strontvliegen cq verkopers. Enorme spijt hier gekocht te hebben. Inderdaad tot en met aflevering goed, daarna kennis gemaakt met aftersales en is echt bar en boos, Advies: koop bij Nefkens of De Groot in Heusden.


Auto208

Verkoop2
Service2
  
  

, datum: 21 september 2013

Ervaring met onderhoud: Peugeot 208 gekocht. Blijkt na de proefrit en tekenen van het koopcontract verder gereden te zijn met de auto. Daarbij is een ster ontstaan en gerepareerd. Blijkt niet afdoende; hars klapt er uit. Krijg eerst een rotsmoesje dat dit tijdens proefrit al zichtbaar moest zijn geweest. Verkoper Jochem van Lier was helaas vergeten dat ik tijdens deze tweede proefrit een 208 uit vestiging Breda had gereden. Oei, oei. In Oosterhout bij aftershaves geweest, beste om bij Carglass te laten maken. Second opinion Breda: geef maar op aan je verzekering maken wij het wel. We zijn inmiddels 10 weken verder en er is geen oplossing. Gladde verkoper zegt dat dit niet onder beschadigingen valt, maar voor mij wel. Kortom wees gewaarschuwd, tot en met betaling van de auto is het een topdealer. Maar aftershaves is hopeloos. Wij komen nooit meer bij Iriks.


Auto208

Verkoop6
Service2