Peugeot 308 SW

Welling Cars B.V.

Peugeot-dealer

 
Welling Cars B.V.
Terhoevenderweg 97
6412 ZJ    Heerlen
tel.: 045 - 5700800
info@wellingautobedrijven.nl
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!

Ervaringen van klanten

  

, datum: 6 juli 2015

Ervaring met onderhoud: Dealer die begrip en aandacht heeft voor mij als klant. Mijn auto, Peugeot 3008 heeft diverse problemen gehad en de garage probeert deze altijd naar tevredenheid op te lossen. Mijn complimenten hiervoor. Helaas is mijn plezier in het merk peugeot nogal vergald door alle sores met de auto.


Auto3008

Verkoop2
Service8
  
  

, datum: 30 juli 2013

Ervaring met onderhoud: Even aangeven wat je wel en niet wil (ruitensproeier bijvoorbeeld NIET laten bijvullen scheelt weer in de rekening; mijn garage vraagt tenminste wel altijd netjes of dit gewenst is, anderen tikken standaard een bepaald bedrag af, ook al is er niets bij te vullen). Kosten onderhoud zijn relatief laag, 178 euro per 15.000 km inclusief BTW en interieurfilter.


Auto107

Verkoop8
Service8
  
  

, datum: 6 augustus 2012

Ervaring met onderhoud: Ik heb veel problemen met de wagen. Vooral motorisch. Welling Carz fixt het wel uiteindelijk, maar vaak niet de 1e keer waardoor bezoekjes vaak in setjes van 2 of meer voorkomen. Meestal word ik relatief snel op weg geholpen met een leenwagen via de leasemaatschappij. Service is eenvoudig, maar niet luxe. Uitspraken als "Mijn doel is het om hem weer zo snel mogelijk te maken." en "Ik kan er ook niets aan doen dat hij zo vaak kapot gaat" zijn natuurlijk olie op het vuur als je op tijd van 2 jaar 8 grote storingen hebt en al 4x afgesleept bent omdat hij het niet meer doet.


Auto5008

Verkoop8
Service6