Peugeot 208

Autobedrijf Visscher Culemborg B.V.

Peugeot-dealer

 
Autobedrijf Visscher Culemborg B.V.
Pascalweg 29
4104 BE    Culemborg
tel.: 0345 - 545500
fax: 0345 - 513504
info@visscher.nl
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!

Ervaringen van klanten

  

, datum: 8 april 2016

Ervaring met verkoop: De verkoop verliep redelijk en correct, maar niet heel communicatief. Vaak bleef een antwoord op een vraag lang uit, zonder uitleg waarom. Afspraken over de garantietermijn gingen ook niet heel soepel. Kan aan de verkoper gelegen hebben, maar als je de klanttevredenheid expliciet centraal stelt in je slogan, klopt dat niet helemaal. De prijs was trouwens uitstekend, dat was een belangrijk argument voor ons. Het was trouwens de vestiging in Barendrecht. Ondanks het verzoek daartoe heb ik nog steeds geen factuur ontvangen. We doen het maar even met de verkooporder. De overdracht was leuk, met een formele onthulling en een bos bloemen, de tank zat ook prettig vol.


Auto508 SW

Verkoop6
Service8
  
  

, datum: 8 juli 2012

Ervaring met onderhoud: Ik ben er pas een keer geweest om de koelvloeistof bij te laten vullen. De eerste beurt hoeft de RCZ pas bij 30000 km. Ik ken deze dealer echter al van mijn vorige Peugeots en ben er erg tevreden over.


AutoRCZ

Verkoop8
Service8
  
  

, datum: 17 maart 2012

Ervaring met onderhoud: Nog geen onderhoud gehad, wel een beetje koelvloeistof bij laten vullen na melding boordcomputer. (gratis)


AutoRCZ

Verkoop8
Service7