Honda Accord (2003 - 2008)

Autobedrijf Welman

Honda-dealer

 
Autobedrijf Welman
De Factorij 57a
1689 AK    Hoorn
tel.: 0229 - 282610
fax: 0229 - 297505
infozwaag@honda-welman.nl
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!

Ervaringen van klanten

  

, datum: 20 februari 2015

Ervaring met onderhoud: De auto is op zich zeer betrouwbaar. Er was in 9 jaar tijd bijna niets nodig behalve de normale servicebeurten en slijtage (remblokken) onderdelen.


AutoHonda Accord

Verkoop7
Service10
  
  

, datum: 18 april 2012

Ervaring met onderhoud: Je wordt via de mail uitgenodigd om een gratis wintercheck te doen. Via e-mail (en auto) komt de uitnodiging voor de servicebeurt (A,B,2) je kunt online een afspraak inplannen, Tijdens de afspraak kun je wachten of een fiets of een auto lenen. In mijn geval wachten met de nodige koffie en koek. In nog geen uur stond auto weer klaar. Bij de receptie werd alles uitgelegd wat er met de auto is gedaan. De volgende dag lag de factuur in de bus. Je wordt echt als klant behandeld.


AutoHonda Jazz

Verkoop8
Service9
  
  

, datum: 10 mei 2011

Ervaring met verkoop: Er wordt niets opgedrongen. Afspraken over extra's worden netjes op papier gezet, kortingen worden vastgelegd. De afleveringkosten (Welman pakket) worden doorgenomen, zo dat je duidelijkheid krijgt wat je betaalt. Auto werd netjes afgeleverd kreeg duidelijke instructie hoe alles werkt. En hoe het straks gaat met onderhoud van de auto. kreeg een telefoonlijst als er problemen zijn. Eigen account op de Welman site voor vragen en service mededelingen.


AutoHonda Jazz

Verkoop8
Service7