Skoda Octavia Combi

Auto Service Goritzlehner

Skoda-dealer

 
Auto Service Goritzlehner
Diamantstraat 30
7554 TA    Hengelo
tel.: 074 - 2558000
fax: 074 - 2558008
info@goritzlehner.nl
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!

Ervaringen van klanten

  

, datum: 28 mei 2013

Ervaring met onderhoud: Opzich goed, ze schieten zich af en toe in de voet, door duurder te zijn dan vooraf opgegeven. Ze lossen problemen op, helaas moest ik op mijn strepen gaan staan, iets waar ik niet van hou, als auto lief hebber gaat mijn auto mij aan het hart. Maar ben zeker tevreden. Voor een merk garage zijn ze zeker duur, hoort bij dat prijs niveau. Maar je hoeft heus niet alles bij je merk garage te doen. Op banden kan je veel besparen, als je zelf slim en handig bent dan nog meer, verder moet je in automotive land de weg weten. Je kunt echt veel besparen als wilt.


AutoFabia Combi

Verkoop7
Service7
  
  

, datum: 19 januari 2013

Ervaring met onderhoud: Na veel problemen bij Kreijne Midland is deze garage een verademing. Goede service.


AutoYeti

Verkoop8
Service8
  
  

, datum: 28 november 2012

Ervaring met verkoop: Eindelijk een bedrijf wat begrijpt wat een klant wil. Goed advies en alle afspraken en verwachtingen nakomen. Zelfs beter dan verwacht. Toen ik de auto kwam ophalen leek het wel een feestjes. Gebak en felicitaties echt heel hartelijk.

Ervaring met onderhoud: Ik ben alleen nog maar voor een inspectie het geweest. Was blij verrast want volgens de fabrieksvoorschriften is dat niet nodig. Tot mijn grote verassing hadden ze zelfs kosteloos het kleine parkeerdeukje wat ik had opgelopen verwijderd. En wat ik helemaal niet kende was dat ik gewoon bij mijn auto mocht blijven zonder moeilijk gedoe.


AutoCitigo

Verkoop10
Service10
  
  

, datum: 28 november 2012

Ervaring met verkoop: Heerlijk ongedwongen en goed luisteren. En altijd koffie met gebak uit eigen keuken. Geen opdringerig gedoe.

Ervaring met onderhoud: Na een uitstapje bij een andere dealer dichter in de buurt toch maar snel terug naar de jongens van Herman Goritzlehner. Altijd vriendelijk maar vooral eerlijk en betrouwbaar. Voor de prijs hoef je het niet te laten. (ook al denk je soms anders) Ik vergis me nooit weer. Had ik een klein krasje hebben ze dat zelfs zonder dat ik het wist netjes weggepolijst. Topservice.


AutoFabia Combi

Verkoop10
Service10
  
  

, datum: 28 november 2012

Ervaring met onderhoud: Wat een perfecte dealer. Hart voor techniek en heel goed overleg. Had wel mijn twijfels bij de olieprijs, maar het klopte toch echt. Let op slechts een tientje per liter voor een hoogwaardige olie. Wat heb ik me in het verleden laten bestelen door andere garages. Dit is echt een topbedrijf met topmensen waar je nog als gast wordt behandeld.


AutoOctavia

Verkoop4
Service10