Ford Transit

Mundus Arnhem-zuid

Ford-dealer

 
Mundus Arnhem-zuid
De Overmaat 22
6831 AH    Arnhem
tel.: 026 - 3760120
fax: 026 - 3234407
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!

Ervaringen van klanten

  

, datum: 24 september 2013

Ervaring met onderhoud: Niet alleen tegen Mundus, inmiddels heette ze Wensink, maar ook tegen Ford Nederland.


AutoFiesta

Verkoop7
Service1
  
  

, datum: 1 juni 2012

Ervaring met verkoop: Je moet hard onderhandelen. Zelfs als vaste klant (4 auto's nieuw gekocht in 12 jaar) krijg je eerst bedrag te horen wat je moet bijbetalen dat erg hoog is. Aandringen en doorvragen leveren uiteindelijk een beter en acceptabel bedrag op.

Ervaring met onderhoud: De garage levert de auto sinds er een nieuwe planner aangenomen is, vestiging Zuid, na de onderhoudsbeurt gewassen af. Afspraken over het onderhoud worden goed nagekomen.


AutoC-Max

Verkoop6
Service8
  
  

, datum: 13 februari 2012

Ervaring met verkoop: Verkoop liep soepel. Ik wilde nog gebruik maken van de sloopregeling, hiervoor moest er op korte termijn e.e.a. geregeld worden. Dit is prima gelukt, uiteindelijk ook blij met de auto.

Ervaring met onderhoud: Als er een monteur is, zal het best helemaal goed zijn. Aangezien ikzelf ook moet werken (wie niet?), is het moeilijk om simpele zaken (zoals lamp H7) vervangen geregeld te krijgen. Vrij nemen vertik ik, op zaterdag is er geen monteur...Tja, daar sta je dan...Op zoek naar een onafhankelijke monteur welke service nog wel hoog in het vaandel heeft staan. Het bovenstaande ook vermeld aan Ford, zij pogen dit weer te lijmen, maar het feit dat er maar beperkt (werkdagen, werktijden) een monteur is, maakt het voor mij lastig. Hoofdvestiging in Velp...alternatief. Maar dan is er vast een alternatief beschikbaar welke dichter bij mijn huis is. Ongetwijfeld goedkoper...Ook ik heb de laatste keer een beurt moeten betalen van een aanzienlijk bedrag, standaard beurt waar volgens mij helemaal niets is gedaan behalve controles uitgevoerd. Duur geintje...was nodig om garantie te behouden, maar verder was er geen aanleiding. Dit bleek achteraf ook, maar toch dokken!


AutoFiesta

Verkoop8
Service4