Ford Ka+

Cosmo Auto B.V.

Ford-dealer

 
Cosmo Auto B.V.
Kwinkweerd 15
7241 CW    Lochem
tel.: 0573 - 297100
fax: 0573 - 297199
info.lochem@cosmo-auto.nl
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!

Ervaringen van klanten

  

, datum: 5 september 2012

Ervaring met verkoop: De gehele ervaring was prettig met een verkoper die zijn best deed maar niet opdringerig was. Wel laten de glashamertjes (die oranje) gelijk los. Dus die had Cosmo niet goed gemonteerd.


AutoFord Fiesta

Verkoop9
Service8
  
  

, datum: 10 december 2011

Ervaring met verkoop: Snelle en goede service. Het is een kleine garage waar men al gauw je naam onthoudt. De hond van de verkoper (toevallig mee die dag) is een schatje. Ging naast mij aan tafel zitten en deed net of ie mee ging praten.

Ervaring met onderhoud: Ik heb besloten dat ze nooit meer aan mijn banden mogen zitten. De auto had onbalans en werd door dealer gebalanceerd. Alles zou goed moeten zijn en onbalans was weg. Helemaal niet dus. Ben hierop naar Jan Steverink in Deventer geweest (top banden fitter) en die stelde vast dat er een onbalans op alle banden zat van 20 tot 50 gram. Daarnaast klopte de sporing niet en bleek de rechter achterband plaatselijk enorm afgesleten. De garage heeft dit niet gezien c.q. niet genoemd en dat is een grote misser. Bij aankoop auto bleek er al een defect in de raambediening te zitten. Dat moet de dealer hebben geweten, maar de auto is wel meegegeven. Ik kwam er in Frankrijk bij de tolpoortjes achter. Heel onhandig. Dezelfde vakantie sloeg de software van de startknop op hol en moest de auto met de ANWB naar nederland worden teruggebracht, want er was geen enkele locale Ford-dealer in frankrijk die de garantie reparatie wilde aannemen. Overigens is dit wel heel goed door auto Cosmo opgepakt.


AutoFord Focus Wagon

Verkoop8
Service6