BMW 3-Serie Touring

BMW Den Haag bv

BMW-dealer

BMW Den Haag bv
BMW Den Haag bv
Donau 38-40
2491 BA    Den Haag
tel.: 070 - 3017170
fax: 070 - 3017172
info@bmwdh.nl

Ook dealer van Mini

  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!

Ervaringen van klanten

  

, datum: 21 februari 2013

Ervaring met onderhoud: Niet goedkoop


Auto3-Serie Touring

Verkoop8
Service8
  
  

, datum: 29 juni 2012

Ervaring met verkoop: Beetje sjoemelen met inruilprijs op papier zeggen iets anders maar schrijven het anders op, mijn inruil auto terug gekocht voor die lage prijs op contract en heb daar nog 3 jaar mee gereden. Handig om geen boodschappen te hoeven doen met de BMW. Wilde chromen nieren moest er wel voor betalen en arbeidsloon (de nieren die eraf kwamen hadden ze niet meer maar ik wilde ze wel hebben heb tenslotte betaald voor die chromen incl arbeidsloon, heb ik wel 2 nieuwe gekregen) en houten tussen schot waar die schakelaars voor stoel verwarming zitten en een andere voorruit de huidige zaten te veel krasjes op, kijk goed naar de auto ook de bumpers en onder de bumper vanwege drempel schade had ik ook toen de auto op de brug stond liep ik er onder door maar toen ik halverwege was moest de auto zakken, later wist ik ook waarom bumper was beschadigd en met lakstift bewerkt en gescheurd bumper is toen wel later na mijn ontdekking vervangen.

Ervaring met onderhoud: Na APK of andere zaken wordt vergeten de computer terug te zetten in de auto weet gelukkig zelf wel hoe het werkt maar toch vervelend,waterschade gehad in de auto achterin subwooferbak stond vol water bekleding en mat zeiknat subwoofer moest ik zelf betalen die stuk was gegaan daardoor lijkt mij garantie is dan ook gemaakt onder garantie. hout werk beschadigd deurpaneel kras erop en hoekje leer beschadigd omdat het raam niet meer dichtging is het deurpaneel verwijderd monteur heeft schade het niet gedaan maar is wel direct gemaakt. poetsbeurt bij bmw den haag is mijn voorbumper beschadigd krassen links voor wordt ook ontkent is nooit opgelost, kreeg een melding in de display directdrive naar de dealer op uw auto zit geen directdrive ?? vreemd ze wilden wel de auto uitlezen kosten voor mij 56 euro ex btw nou doei niet laten doen storing is ook niet meer terug gekomen maar ik weet nu wel dat ik directdrive heb.


Auto5-Serie

Verkoop6
Service6
  
  

, datum: 8 mei 2012

Ervaring met onderhoud: Hele vriendelijke en meelevende mensen. Altijd behulpzaam. Al is ooit nog een BMW zou kopen, koop ik hem daar.


Auto1-Serie

Verkoop10
Service10