Chevrolet Kalos sedan

Mulders Autobedrijf B.V.

Chevrolet-dealer

 
Mulders Autobedrijf B.V.
Rolweg 45
4104 AV    Culemborg
tel.: 0345 - 470960
fax: 0345 - 531028

Ook dealer van Opel

  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!

Ervaringen van klanten

  

, datum: 3 september 2013

Ervaring met onderhoud: Netjes en duidelijk.


AutoChevrolet Aveo

Verkoop8
Service8
  
  

, datum: 9 juli 2012

Ervaring met verkoop: Verkoper was een aardige vent maar moest hem wel regelmatig bellen om afspraken na te komen.


AutoChevrolet Spark

Verkoop5
Service7
  
  

, datum: 25 mei 2011

Ervaring met verkoop: Prima service, goede voorlichting!

Ervaring met onderhoud: Nog geen ervaring met onderhoud. Wel met inbouw navigatie en verwisselen van band. Pech, na 1000 km lekke band. Direct geholpen.


AutoChevrolet Spark

Verkoop10
Service10
  
  

, datum: 26 februari 2011

Ervaring met verkoop: Een verkoper in de zaak, dus te weinig persoolijke aandacht. Veel telefoontjes tussendoor en veel klanten die tegelijk behandeld moesten worden. De auto die voor ons werd weggezet na aankoop was de testauto waarin wij en anderen in gereden hadden en niet een nieuwe zoals de verkoper zei. Verkoopverhaal was na tekening van het koopcontract, dat de Spark Bifuel anders getest werd en er dus tussen de 100 en 200 km op de teller kon staan bij aankoop van een nieuwe. Daar ik foto's gemaakt had van beide auto's, zag ik aan de stikkers op de voorruit dat de voor ons weggezette spark dezelfde was als de test auto waarin wij gereden hadden. Wij hadden 130km op de teller en hebben hem toch maar genomen daar wij zelf al 60km ermee gereden hadden.

Ervaring met onderhoud: Na klacht over het naar rechts trekken op de snelweg is de auto bij een extern bedrijf gecontroleerd. Rapport gaf geen afwijkingen. Maar probleem blijft. Ik stuur altijd tegen. Heb gemeld dat de spark bij 120 iets trilt in het stuur, daar is niet naar gekeken. Wel zeer vriendelijke monteurs en chef werkplaats. Het probleem zal wel opgelost worden als ik weer tijd heb om terug te gaan.


AutoChevrolet Spark

Verkoop3
Service4