Mazda 2

Autobedrijf Mulder b.v.

Mazda-dealer

 
Autobedrijf Mulder b.v.
Martin Luther Kingweg 21
3069 EW    Rotterdam
tel.: 010 - 4214200
fax: 010 - 4568353
rdols@mulder-mazda.nl
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!

Ervaringen van klanten

  

, datum: 6 juli 2017

Ervaring met verkoop: Gewoon goed

Ervaring met onderhoud: Je kunt hier gerust een goede nieuwe Mazda kopen daar wordt goed voor gezorgd, alleen zou ik het onderhoud of spuitwerk ergens anders laten doen. Onderhoud is best duur en achteraf was het balanceren niet goed uitgevoerd waardoor mijn Mazda3 boven 100 km/uur aardig begon te trillen hoe harder ik reed. Het spuitwerk aan de onder rand van mijn voorbumper hadden ze de kleur goed maar daar was ook alles mee gezegd. Zo was de plek niet goed geschuurd en onvet waardoor je een zand achtig gevoel had als je erover heen voelde en waren de randen niet mooi opgevulde (zoals ze wel hadden aangegeven dat ze zouden doen) maar net na de schade afgeplakt waardoor je heuvels zag en voelde waar ze gestopt zijn met spuiten. Ik heb voor het spuiten van de bumper mijn auto 4 x moeten terug sturen tot dat ze hem eindelijk goed hadden afgeleverd. Dus samengevat perfect om een nieuwe Mazda bij aan te schaffen ze zijn vriendelijk en qua prijs met inleveren van mijn oude auto was zeer goed. Spuitwerk was zwaar onder de maat dit kan je nog beter zelf doen met een spuitbus. En onderhoud is best duur vooral omdat het in mijn geval niet eens goed is uitgevoerd.


Auto3

Verkoop9
Service2
  
  

, datum: 23 mei 2012

Ervaring met onderhoud: Goede service, maar de prijs is er ook naar.


AutoPremacy

Verkoop8
Service8
  
  

, datum: 17 april 2012

Ervaring met verkoop: In een woord: Perfect! We werden er bijzonder goed geholpen door Jeroen Dols. We konden kenbaar maken wat onze wensen, e.d. waren. De verkoper was absoluut niet opdringerig en nam volledig de tijd voor ons. Toen de auto werd afgeleverd door Jeroen, werden we ook voorzien van allerlei uitleg en informatie omtrent de auto, garantie, e.d. Kortom: prettig geholpen en een prettige sfeer bij Mazda dealer Mulder! Daar kunnen de Mazda dealers Huisman (uit Maasdijk) en Vissersdijk (uit Dordrecht) nog een puntje aan zuigen! Bij deze 2 dealers was ik ook nog wezen kijken voor een Mazda 2. De verkoper bij Huisman (dhr. v.d. Bos / tevens de eigenaar) kwam nogal arrogant en patserig over. De verkoper bij Vissersdijk (dhr. Vissersdijk / tevens de eigenaar) kwam super arrogant en enorm opdringerig over. Alsof hij aan de een of andere mongool een auto aan het verkopen was!

Ervaring met onderhoud: Alles wordt secuur en zeer serieus uitgevoerd. Ik heb in het verleden wel eens anders meegemaakt bij merkdealers!


Auto2

Verkoop10
Service10
  
  

, datum: 17 februari 2012

Ervaring met onderhoud: Hier kun je gerust je auto brengen!


Auto2

Verkoop10
Service9