Toyota C-HR

Louwman Hoofddorp B.V.

Toyota-dealer

 
Louwman Hoofddorp B.V.
Smaragdlaan 1
2132 VX    Hoofddorp
tel.: 023 - 5555960
fax: 023 - 5555961
info@louwman-hoofddorp.nl
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!

Ervaringen van klanten

  

, datum: 8 april 2014

Ervaring met onderhoud: Deze auto is binnenkort aan zijn eerste onderhoudsbeurt toe. Ik heb alleen ervaring met wat rammeltjes die ze netje oplosten. Met mijn vroegere Carina en Avensis waren de ervaringen niet best. Met name storing analyse is altijd een erg zwak punt geweest. Daar was ik helemaal niet tevreden mee. Het reguliere onderhoud was wel in orde.


AutoAuris Touring Sports

Verkoop7
Service7
  
  

, datum: 2 maart 2013

Ervaring met onderhoud: Bij inleveren van mijn auto voor een grote beurt aangegeven dat er een vreemd geluid uit de motorkap klinkt, alsof een ventilator aanloopt. Wordt later die dag gebeld met de mededeling dat er geen motorlolie meer in het motorblok zat en dat de oorzaak van het geluid was. Gevolg hiervan was schade aan de motor, waarschijnlijk gruis in het motoblok, welke afgeschreven kan worden. Te gevaarlijk om mee te rijden, kan elk moment een vastloper krijgen en meer van dat soort opmerkingen. Auto kan geexportteerd worden naar Libie, daar doen ze niet moeilijk over een dergelijke auto. Ik kon EUR 2500 euro krijgen voor mijn Verso uit 2004, als ik bij Louwman een nieuw kocht. Vertrouwde het niet, eerdere reparaties waren ook al twijfelachtig. Vakgarage bezocht en binnen 2 minuten door ENKEL TE LUISTEREN, kwam de monteur er achter dat de pomp van de airco het geluid veroorzaakt en de motor is in perfecte staat. Deze verso doet op marktplaats EUR 9000,= Dat is dan wel heel snel verdiend!


AutoToyota Aygo

Verkoop6
Service2
  
  

, datum: 23 oktober 2011

Ervaring met onderhoud: Gemeld dat deze Toyota problemen geeft bij het tanken, het probleem is dat de pomp steeds afslaat bij het tanken (automatische beveiliging hand greep). Het tanken duurt hierdoor ongeveer 15 minuten (als je geluk hebt) voor dat de tank vol is, en dan zijn alle opties met betrekking tot de stand van de tank-handgreep natuurlijk al uitgeprobeeerd, zonder resultaat. Nu laat ik de handgreep maar net boven de tankvulopening hangen, dan voorzichtig doseren en geduldig wachten tot ik benzine zie lopen en de tank zodoende wordt vol gedruppeld? Word door de dealer niet serieus genomen en stelt dat het aan de betreffende pomp kan liggen, echter ik heb bij iedere pomp dit probleem, zo erg zelfs dat mensen mij vragen of alles wel goed gaat? Ook Toyota als organisatie geeft aan dat ik hiervoor bij een dealer moet zijn, kortom ik wordt van het kastje naar de muur gestuurd maar het tanken blijft onveranderd. Wie heeft hier nog meer problemen mee?


AutoToyota Aygo

Verkoop8
Service7