Feedback
Toyota Yaris

Driessen Auto B.V.

Toyota-dealer

Driessen Auto B.V.
Driessen Auto B.V.
Pietersbergweg 31
5628 BS    Eindhoven
tel.: 040 - 2646645
info@driessen-toyota.nl
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!

Ervaringen van klanten

  

, datum: 3 maart 2018

Ervaring met verkoop: Ging snel en gemakkelijk.

Ervaring met onderhoud: Wordt altijd netjes en goed gedaan.


AutoYaris

Verkoop9
Service8
  
  

, datum: 7 februari 2017

Ervaring met verkoop: Erg prettige garage. De proefrit en onderhandelingen waren prettig. Tijdens de onderhandelingen was er duidelijk oog voor onze wensen.

Ervaring met onderhoud: Zeer prettige garage qua ondehoud. Alles wordt besproken indien het buiten de "standaard" afgesproken werkzaamheden valt en altijd zal er toestemming tot het uitvoeren van de werkzaamheden worden gevraagd. De medewerkers denken ook zeer positief mee om onnodige kosten te voorkomen.


AutoAvensis Wagon

Verkoop10
Service9
  
  

, datum: 12 november 2016

Ervaring met onderhoud: De auto heeft ern bandendruk meet systeem (tpms), helaas vind je hier verder niks over in het instructie boekje. Het meldt alleen de aanwezigheid van het lampje op het dashboard! Je komt er o.a. achter als je de winterbanden zelf monteerd en de banden iets afwijken van de zomerbanden! Het instructieboekje vermeldt twee maten, die maten heb ik dus als zomer/winterband. Het tpms systeem moet hiervoor op simpele wijzen her-calibreerd worden. Helaas wordt hier met geen woord melding van gemaakt in het instructieboekje. Vreemd !


AutoVerso-S

Verkoop6
Service6
  
  

, datum: 12 januari 2013

Ervaring met verkoop: Fijne verkoper die goed met de klant omgaat en niet alleen op scoorden gericht is maar ook op argumenten die je aandraagt ingaat. Fijne ervaring.


AutoPrius

Verkoop10
Service8