Toyota C-HR

Louwman Dordrecht B.V.

Toyota-dealer

 
Louwman Dordrecht B.V.
Mijlweg 27
3316 BE    Dordrecht
tel.: 078 - 6321240
info@louwman-dordrecht.nl
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!

Ervaringen van klanten

  

, datum: 12 december 2014

Ervaring met onderhoud: Uitstekend voor de gewone zaken als beurtjes ed. Maar bij mijn terugkomende klacht over behoorlijk roken kwam geen antwoord, ze wisten het werkelijk niet. Blijkt ondanks mijn vnl. snelweg kilometers, een vervuild roetfilter te zijn, met eveneens een sterk vervuild egr systeem. Nu perfect opgelost bij de roetfilter specialist in Amsterdam, tegen 1/3 van de kosten bij Toyota.


AutoToyota Avensis

Verkoop8
Service7
  
  

, datum: 3 juni 2012

Ervaring met verkoop: Bij de koop van de auto een trekhaak erbij gekocht, maar moest nog wel zelf een witte autonummerplaat kopen 4 weken later die centjes keurig netjes teruggekregen! Goede service!

Ervaring met onderhoud: Onlangs een buitenspiegel (eraf gereden door NN.!) laten monteren, kon er op wachten!


AutoToyota Verso-S

Verkoop7
Service7
  
  

, datum: 11 november 2011

Ervaring met verkoop: Zeer tevreden. Je voelt dat dit een warm bedrijf is. Mensen denken met je mee. Zijn niet beroerd om extra service te verlenen, bieden zelfs aan om mijte laten meeliftem naar Rotterdam Airport, daar moest de verkoper aan het eind van zijn werkdag toch 20 minuten voor omrijden! Ook na een kleine klacht aan de auto, prima service. Gratis vervangend vervoer, en meedenken met je overwegingen zonder commercie op de eerste plaats te zetten.


AutoToyota iQ

Verkoop10
Service10
  
  

, datum: 2 november 2011

Ervaring met verkoop: Terwijl iedereen in de rij stond voor een Prius, kwam ik voor de Avensis en werd verder prima geholpen.

Ervaring met onderhoud: Auto wordt snel en adequaat behandeld. Iedere keer rijdt hij weer perfect als hij de garage uitkomt.


AutoToyota Avensis

Verkoop8
Service8
  
  

, datum: 5 februari 2011

Ervaring met verkoop: Laat alles goed vastleggen in koopcontract, wat er niet in staat kan worden vergeten, ook al is het afgesproken.


AutoToyota Auris

Verkoop8
Service7