Toyota Yaris

Automobielbedrijf D.I.G.O.

Toyota-dealer

Automobielbedrijf D.I.G.O.
Automobielbedrijf D.I.G.O.
Reinier de Graafweg 2A
2625 DA    Delft
tel.: 015 - 2624507
fax: 015 - 2624787
info@toyotadigo.nl
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!

Ervaringen van klanten

  

, datum: 27 juni 2015

Ervaring met onderhoud: Uitstekende service. Ook kleine spoedreparaties worden vlot afgehandeld. Prijsopgave vooraf bij een onderhoudsbeurt, via website is ook aan te geven wat voor vervangend vervoer je wil hebben.


AutoAvensis

Verkoop7
Service8
  
  

, datum: 9 december 2014

Ervaring met onderhoud: Geven duidelijk aan wat iets kost vantevoren en bieden de mogelijkheid voor een budget-beurt in plaats van alleen het volledige onderhoud. Dit voor als je niet veel rijd of wat krapper bij kas zit.


AutoAvensis

Verkoop10
Service10
  
  

, datum: 27 maart 2014

Ervaring met onderhoud: Onderhoud verloopt naar verwachting en er word goed meegedacht. Prijzen zijn keurig, zij hanteren nu vergelijkbare prijzen als universele garages.


AutoAvensis

Verkoop9
Service9
  
  

, datum: 25 maart 2014

Ervaring met onderhoud: In onderhoud bij DIGO, maar ook al met vorige auto's. Dus ik ken de mensen van DIGO heel goed. Prijzen worden altijd van tevoren gemeld en als er iets is bellen ze me van tevoren.


AutoPrius

Verkoop9
Service9
  
  

, datum: 6 maart 2013

Ervaring met verkoop: Vertelden niet dat het een grijze import was. Deden voorkomen alsof het onder alle garanties viel van Toyota Nederland. Is dus niet zo! Onbetrouwbaar bedrijf.


AutoVerso

Verkoop3
Service5
  
  

, datum: 16 oktober 2012

Ervaring met onderhoud: Regelmatig extra naar de garage geweest. Plakken van de koppeling, bij elke onderhoudsbeurt. Op hol slaan van de motor binnen de 2 jaar. Nu extra benzineverbruik, terwijl de auto is geselecteerd op benzinegebruik. Verbruik 1:17 zonder echt in de fille te staan. Voorheen 1:20. Rijstijl niet veranderd, aantal kilometers ook niet.


AutoAygo

Verkoop7
Service6
  
  

, datum: 29 augustus 2012

Ervaring met onderhoud: Onderhoud is veel te duur. Voor kleine reparaties vragen ze de hoofdprijs en als er echt wat aan de hand is, maak je borst dan maar nat.


AutoAuris

Verkoop8
Service3