Feedback
Toyota Yaris

Louwman Amsterdam-West B.V.

Toyota-dealer

 
Louwman Amsterdam-West B.V.
West Pelerin 1
1046 CC    Amsterdam
tel.: 020 - 5062200
fax: 020 - 6968690
toyota@louwman-amsterdam.nl
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!

Ervaringen van klanten

  

, datum: 2 februari 2013

Ervaring met onderhoud: Mijne heren, Hierbij de volgende welgemeende klachten aan het adres van uw werkplaats in Sloterdijk. Ik beschik over een Toyota Verso. Een jaar gelden bleek mijn airo het niet meer te doen. BIj een servicebeurt werd mij te kennen gegeven dat de leiding was gesprongen en dat die moest worden gerepareerd waarbij het systeem een aantal keren moest worden gereset. Dat was behalve veel uurloon, ook de nodige materiaalkosten. Het totaal werd geschat op zo'n 250 euro. Ik heb dit mankement even laten zitten, maar ben een jaar later met dezelfde klacht naar Kwikfit gegaan. Met zweet in mijn handen heb ik de diagnose afgewacht. In de middag kon ik de auto weer ophalen en tot mijn grote verbijstering bleek er niets aan mijn airco te mankeren. Alleen de koelvloeistof behoefde te worden bijgevuld. Het onderhoud bleek niet meer dan een paar tientjes te bedragen. Ik vraag me af waar u mee bezig bent. Ik heb het gevoel dat u over mijn rug heeft geprobeerd wat extra centjes te verdienen.


AutoCorolla Verso

Verkoop4
Service4
  
  

, datum: 2 februari 2013

Ervaring met verkoop: Moeizame verkoop i.v.m. full-map-navigatiesysteem. Na heel veel vijven en zessen met bijbetaling moeten kopen.

Ervaring met onderhoud: Heb de versnellingskabels moeten latn vervangen. De kosten daarvoor bedragen, schrik niet, meer dan 850 euro. Kan iemand mij vertellen of dat een normale prijs is?


AutoCorolla Verso

Verkoop5
Service2