Hyundai ix20

Autobedrijf Dirk Barten Heerhugowaard b.v.

Hyundai-dealer

 
Autobedrijf Dirk Barten Heerhugowaard b.v.
W.M. Dudokweg 17
1703 DA    Heerhugowaard
tel.: 072 - 5721616
fax: 072 - 5747161
heerhugowaard@dirkbarten.nl
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!

Ervaringen van klanten

  

, datum: 3 mei 2017

Ervaring met onderhoud: Vestiging Heerhugowaard van Autobedrijf Dirk Barten is echt perfect; over Dirk Barten Alkmaar minder tevreden (garantie achterklep slot slecht gerepareerd met wat olie en vet; is later in Heerhugowaard in een keer goed vervagen). Ook is het contact in Heerhugowaard veel persoonlijker; ze staan altijd klaar; ook als je net voor sluitingstijd aankomt.


AutoGetz

Verkoop8
Service10
  
  

, datum: 20 oktober 2014

Ervaring met onderhoud: Uitstekende garage, maar soms laat men wel wat kleine steekjes vallen. Maar dan meer in de communicatie. Het onderhoud zelf wordt perfect gedaan en voor kleine dingen kan je altijd een beroep op ze doen. Bij onderhoudsafspraak krijg je direct een email met een specificatie van de te verwachten kosten. Dingen die niet hoeven te gebeuren, worden ook niet in rekening gebracht. Kortom: klasse


Autoix20

Verkoop10
Service8
  
  

, datum: 12 augustus 2013

Ervaring met onderhoud: Laat mijn auto met een gerust hart achter. Altijd prijsopgave vooraf en als onderdelen nog niet aan vervanging toezijn, wordt dit in mindering op de factuur gebracht.


Autoi40

Verkoop10
Service9
  
  

, datum: 7 augustus 2013

Ervaring met onderhoud: Auto heeft nog geen onderhoud gehad, maar na 2 eerdere Hyundais weet ik uit ervaring dat dit uitstekend gebeurt. Onderhoudsofferte wordt op voorhand gemaild en als zaken niet aan vervanging toezien blijven ze gewoon zitten, waardoor de prijzen acceptabel blijven.


Autoix20

Verkoop10
Service10
  
  

, datum: 7 augustus 2013

Ervaring met onderhoud: Kan deze vestiging van Dirk Barten van harte aanbevelen. Uitstekende service.


Autoix35

Verkoop10
Service10
  
  

, datum: 3 oktober 2012

Ervaring met verkoop: Ik heb hier ook onze prive Hyundai iX35 gekocht en dat was de reden waarom ik voor mijn nieuwe leaseauto ook naar deze dealer ben gegaan. Je wordt netjes te woord gestaan, met het gebruikelijke kopje koffie en voor het beantwoorden van vragen wordt echt alle tijd genomen. Ht spreekt vanzelf dat je een uitgebreide proefrit kunt maken om goed te kunnen beoordelen of de auto je zal bevallen.

Ervaring met onderhoud: Aangezien de auto de eerste onderhoudsbeurt nog moet krijgen heb ik mij over dit onderwerp gebaseerd op de ervaringen met onze prive auto. En die zijn erg goed.


Autoi40 CW

Verkoop9
Service8
  
  

, datum: 3 oktober 2012

Ervaring met verkoop: Verkoper vriendelijk en voorkomend. Neemt alle tijd om op vragen antwoord te geven, vanzelfsprekend onder het genot van een kopje koffie (met koekje, haha). De auto zelf bevalt uitstekend. Plus: comfortabel, goede kwaliteit materialen, luxe uitgerust Min: enigszins vage (maar wel directe) besturing, kaarten van navigatie niet erg aktueel en stembegeleiding irritant met veel overbodige informatie. Brandstofverbruik vind ik, hoewel niet laag, voor het formaat en gewicht auto acceptabel (ca. 8 liter/ 100 km solo). Met caravan van 1350 kg. Stijgt het verbruik echter fors naar 13 liter/100 km.

Ervaring met onderhoud: In het begin zijn er enkele kleine schoonheidsfoutjes geweest die, hoewel vervelend, vlot en vakkundig werden verholpen. Het betrof de verlijming van de verstevigingsbalken in de voorportieren, het zakken van de bestuurdersstoel en de bluetooth verbinding met mijn smartphone. Alles is naar behoren opgelost. Bij montage van de trekhaak is de behuizing van de printplaat per abuis omgekeerd gemonteerd, waardoor er water in kwam en het electrische circuit op tilt sloeg. Gebeurde in Frankrijk tijdens caravanvakantie. Ter plekke heeft de mobiliteitsservice uitstekend gewerkt. Reparatiekosten in Frankrijk moest ik voorschieten, evenals taxikosten, maar alle kosten zijn tot op de laatste cent vergoed. Klasse!


Autoix35

Verkoop8
Service8
  
  

, datum: 17 augustus 2012

Ervaring met verkoop: Ik ben in de vestiging van Dirk Barten uitstekend geholpen door verkoper Jan-Willem. Wij hadden al uitstekende ervaringen met deze dealer omdat wij ook onze prive auto hier hadden gekocht (ix35). Met deze auto hebben we wat kleine probleempjes gehad, die zonder mankeren en onder garantie soepel en vlotjes zijn opgelost. Daarom heb ik dus ook mijn lease i40 bij Dirk Barten besteld.

Ervaring met onderhoud: Bij deze dealer is afspraak ook afspraak. Men doet wat men belooft en soms zelfs meer dan dat. Als dealer zeer zeker aan te raden.


Autoi40 CW

Verkoop8
Service8
  
  

, datum: 21 juni 2012

Ervaring met verkoop: Goede mogelijkheid tot onderhandeling. Reeele manier van omgang met de klant. Uitermate service gericht.


Autoi20

Verkoop8
Service8
  
  

, datum: 3 maart 2012

Ervaring met onderhoud: Had niet gedacht dat ik naast de uitstekende Renault dealer waar mijn leaseauto in onderhoud is, het ook zo goed zou treffen met Dirk Barten in Heerhugowaard. Een dealer die met je meedenkt en snel naar een goede oplossing zoekt als je iets hebt. Eerste onderhoudsbeurt was 230 euro en dat vond ik alleszins meevallen.


Autoix35

Verkoop8
Service9