Feedback
Hyundai i10

Autobedrijf Dirk Barten Heerhugowaard b.v.

Hyundai-dealer

 
Autobedrijf Dirk Barten Heerhugowaard b.v.
W.M. Dudokweg 17
1703 DA    Heerhugowaard
tel.: 072 - 5721616
fax: 072 - 5747161
heerhugowaard@dirkbarten.nl
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!

Ervaringen van klanten

  

, datum: 3 mei 2017

Ervaring met onderhoud: Vestiging Heerhugowaard van Autobedrijf Dirk Barten is echt perfect; over Dirk Barten Alkmaar minder tevreden (garantie achterklep slot slecht gerepareerd met wat olie en vet; is later in Heerhugowaard in een keer goed vervagen). Ook is het contact in Heerhugowaard veel persoonlijker; ze staan altijd klaar; ook als je net voor sluitingstijd aankomt.


AutoGetz

Verkoop8
Service10
  
  

, datum: 20 oktober 2014

Ervaring met onderhoud: Uitstekende garage, maar soms laat men wel wat kleine steekjes vallen. Maar dan meer in de communicatie. Het onderhoud zelf wordt perfect gedaan en voor kleine dingen kan je altijd een beroep op ze doen. Bij onderhoudsafspraak krijg je direct een email met een specificatie van de te verwachten kosten. Dingen die niet hoeven te gebeuren, worden ook niet in rekening gebracht. Kortom: klasse


Autoix20

Verkoop10
Service8
  
  

, datum: 12 augustus 2013

Ervaring met onderhoud: Laat mijn auto met een gerust hart achter. Altijd prijsopgave vooraf en als onderdelen nog niet aan vervanging toezijn, wordt dit in mindering op de factuur gebracht.


Autoi40

Verkoop10
Service9
  
  

, datum: 7 augustus 2013

Ervaring met onderhoud: Auto heeft nog geen onderhoud gehad, maar na 2 eerdere Hyundais weet ik uit ervaring dat dit uitstekend gebeurt. Onderhoudsofferte wordt op voorhand gemaild en als zaken niet aan vervanging toezien blijven ze gewoon zitten, waardoor de prijzen acceptabel blijven.


Autoix20

Verkoop10
Service10
  
  

, datum: 7 augustus 2013

Ervaring met onderhoud: Kan deze vestiging van Dirk Barten van harte aanbevelen. Uitstekende service.


Autoix35

Verkoop10
Service10