Land Rover Range Rover Sport

Jager Autobedrijven BV

Land Rover-dealer

 
Jager Autobedrijven BV
De Trompet 2999
1967 DD    Heemskerk
tel.: 0251 - 258900
fax: 0251 - 258515
info@jager-heemskerk.nl

Ook dealer van Jaguar

  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!

Ervaringen van klanten

  

, datum: 3 maart 2013

Ervaring met onderhoud: Heb de auto gekocht bij een auto-garagebedrijf met NAP en APK keuring en thuis aangekomen geconstateerd verborgen gebreken i.v.m. niet uitgevoerde reparaties door vorige eigenaar en ik zit nu met problemen!


AutoDiscovery III

Verkoop2
Service4
  
  

, datum: 11 oktober 2012

Ervaring met onderhoud: Perfecte service, zeer flexibele medewerkers, geen spookverhalen duidelijk en eerlijk. Ga zo door.


AutoFreelander 2

Verkoop10
Service10
  
  

, datum: 25 augustus 2011

Ervaring met verkoop: Opgelet: zeer slechte dealer! Wij hebben in februari 2011 een Range Rover Sport uit 2007 met garantie gekocht. De auto heeft van het het begin trillingen gehad. Dit schoven ze op het feit dat er 22 inch onder zou zitten, terwijl de dealer mij de auto zo heeft verkocht. Meerdere malen terug geweest. Nu 20 inch (wat volgens de dealer de oplossing is) en nog steeds hetzelfde verhaal geen oplossing. Er is van alles mis met de auto waardoor deze al meer dan 6 keer terug is geweest. En als je ze mailt om met een voorstel te komen wordt er niet thuis gegeven. Dit zijn arrogante lui die maling eraan hebben dat je een kat in de zak hebt gekocht. Ik raad iedereen aan deze dealer voorbij te rijden! Want nu in augustus is niets opgelost en rijd ik al een half jaar met een gare auto rond die bij de dealer is gekocht met garantie.

Ervaring met onderhoud: Als ze niet met een oplossing komen ga ik op zeer korte termijn mijn recht halen met behulp van een advocaat!


AutoRange Rover Sport

Verkoop4
Service3
  
  

, datum: 25 augustus 2011

Ervaring met onderhoud: Waardeloos: ze denken ook nog dat ze goed zijn, alleen is onze auto elke maand stuk. Onafhankelijke onderzoeken (2 inmiddels) stellen ons in het gelijk. Maar mag allemaal niet baten: de auto blijft maar stuk gaan. En geen kleine grappen, versnellingsbak, differentieel, draag arm rubbers remmen vast gelopen en ga zo maar door.


AutoRange Rover Sport

Verkoop7
Service1