Opel Movano

Autocentrum van Vliet

Opel-dealer

Autocentrum van Vliet
Autocentrum van Vliet
Botnische Golf 13
3446 CN    Woerden
tel.: 0348 - 486060
fax: 0348 - 486080
kcc@autocentrumvanvliet.nl
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!

Ervaringen van klanten

  

, datum: 10 oktober 2016

Ervaring met verkoop: Koop nooit een auto waar het navigatie systeem BRINGGO inzit, je zit er altijd aan vast je kan het niet veranderen. BRINGGO zet je voor verrassingen!


AutoOpel Corsa

Verkoop8
Service7
  
  

, datum: 7 november 2012

Ervaring met verkoop: Inmiddels 10 jaar goede ervaringen met Van Vliet deskundig en klantgericht personeel. Zijn echt 'betrokken' bij incidentele klachten, nemen je te allen tijde serieus!


AutoOpel Meriva

Verkoop9
Service9
  
  

, datum: 1 november 2011

Ervaring met verkoop: Van Vliet in Woerden is een keurig bedrijf, geen poeha en blabla!! Het is er prettig onderhandelen, je krijgt gelijk een scherp aanbod, dus niet blijven praten over een paar centen. Prettige verkoper, helemaal thuis in het digitale tijdperk. Snel antwoord op e-mail, vaak ook buiten kantooruren. Na de ervaringen bij onze vorige Opel dealer blijkt het toch te kunnen, klantvriendelijkheid!! Rijden hier graag een paar kilometer verder voor. De aflevering van onze Meriva was erg leuk, onze dochter van 4 kreeg de volle aandacht en praat er nu nog over. Kortom, Van Vliet, ga zo door! Zullen jullie zeker aanbevelen bij vrienden en familie.


AutoOpel Meriva

Verkoop10
Service10