Toyota Yaris

Louwman Arnhem

Toyota-dealer

 
Louwman Arnhem
Meander 123
6825 MD    Arnhem
tel.: 026 - 3644655
fax: 026 - 3641041
info@louwman-arnhem.nl
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!

Ervaringen van klanten

  

, datum: 8 februari 2016

Ervaring met onderhoud: Vaste prijs.


AutoYaris

Verkoop8
Service8
  
  

, datum: 19 december 2015

Ervaring met onderhoud: Dit is mijn eerste jaar bij deze garage. Garage heeft een reparatie uitgevoerd die nog geen 5 km heeft geholpen (motorstoring). Er is door hen gezegd eigen risico. Ben benieuwd of ze mij nog tegemoet willen komen. Overigens ziet de garage er goed uit, de prijzen van onderdelen en onderhoud zijn wel hoog.


AutoYaris

Verkoop8
Service6
  
  

, datum: 9 juli 2012

Ervaring met verkoop: Was vriendelijk, uitleg ging snel zodat ik bepaalde handelingen zelf moest uitzoeken wat ik niet prettig ervaarde, ben verschillende keren terug geweest voor uitleg zijn dan zakelijk en niet klant gericht of hebben geen tijd. Ik ben bij een andere Toyota dealer geweest daar hadden ze wel de tijd en hebben alles netje uitgelegd en als ik problemen had of nog niet wist hoe het werkte kon ik gewoon terug komen. Ik ga nu naar deze dealer voor mijn service zo hoort het, schijnbaar zijner dealers die daar maling aan hebben met alle gevolgen.

Ervaring met onderhoud: Bij de eerste beurt kreeg ik mijn auto met vuile binnen ruiten terug de monteur had ze schoon gemaakt volgens de werkzaamheden boekje, ook gaf ik aan dat er een plastic bescherm strip los zat hebben ze er gewoon af gehaald en niet vernieuwd. De auto was ook snel klaar wat ik vreemd vond, dus mij zie je daar niet meer. Ben nu bij een kleinere Toyota dealer daar is de service wel goed en klantgericht.


AutoPrius

Verkoop6
Service5
  
  

, datum: 11 april 2012

Ervaring met onderhoud: Vooraf worden de kosten gemeld, eventuele bijkomende kosten worden telefonisch doorgegeven. Vervangend vervoer is goed geregeld.


AutoCorolla Wagon

Verkoop8
Service8