Daihatsu Copen

Autobedrijf Bedeaux B.V.

Daihatsu-dealer

 
Autobedrijf Bedeaux B.V.
Dorpstraat 4
6923 AE    Groessen
tel.: 0316 - 523811
bedeaux@daihatsu.nl
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!

Ervaringen van klanten

  

, datum: 10 maart 2013

Ervaring met verkoop: Geen opmerkingen, behalve pas op: ze proberen je lichtmetalen wielen te verkopen die ver boven de normale verkoop prijs zitten.

Ervaring met onderhoud: Als je komt met een kapotte pakking van de inlaat, dan beweert men binnen twee minuten al dat het gehele inlaat spruitstuk kapot is a 600 euro! Ik beweerde van niet en kreeg ook gelijk, maar moest wel de kosten betalen van het verwijderen van het inlaat spruitstuk! Volgens de Daihatsu regels zou dit niet moeten mogen.


AutoCuore

Verkoop2
Service4
  
  

, datum: 16 december 2012

Ervaring met verkoop: Pas op: de prijzen zijn ver boven normaal occasion-niveau.

Ervaring met onderhoud: Je brengt je Cuore voor een grote beurt, houd even in de gaten dat ik deze auto nog geen jaar in mijn bezit heb en deze bij aankoop nog geen 52000 km had gelopen, tevens zit er voor twee jaar keuring op! Ik was aan het werk en had mijn vader gevraagd of hij de auto weer wilde ophalen. Wat bleek? Ze hadden mijn vader speling op beide fuseekogels getoond dus ook aangetroffen. Waarop de dealer er meteen twee draagarmen op gezet heeft. Nu weet ik dat de draagarmen bijna nooit kapot gaan, alleen bij een aanrijding of achterlijk rijgedrag. Nu beweert de dealer dat de draagarm en de fusee kogel een geheel zijn. Ik heb ze nog niet gevonden op het web, alleen los verkrijgbaar, de fuseekogel en de draagarm! Maar... de auto is voor twee jaar gekeurd ik kan me na het eerste jaar van de keuring nog niet voorstellen dat dit alles vervangen moet worden. Nogmaals, de auto heeft nu nog steeds geen 81000 km gereden. De rekening was wel even 750 euro met grote beurt erbij dan.


AutoCuore

Verkoop4
Service2