Volvo C70 Coupe

Henk Scholten B.V.

Volvo-dealer

 
Henk Scholten B.V.
Malburgseveerweg 10
6833 HK    Arnhem
tel.: 026 - 3849494
fax: 026 - 3849495
arnhem@henkscholten.nl
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!

Ervaringen van klanten

  

, datum: 5 februari 2015

Ervaring met onderhoud: Onderhoud, is goed maar niet goedkoop, stoel maar gedeeltelijk onder garantie vervangen, ruggedeelte zelf betaald a 290 euro dit in overleg. Maar toch...


AutoVolvo V70

Verkoop8
Service8
  
  

, datum: 9 november 2013

Ervaring met onderhoud: Ik kom voor onderhoud al jaren bij Henk Scholten en ook hier word je uitermate vriendelijk geholpen. Ook staat er altijd een bijna nieuwe leenauto klaar. En bij onverwachte dingen word je altijd gebeld, zodat je niet voor verassingen komt te staan.


AutoVolvo XC70

Verkoop9
Service9
  
  

, datum: 26 oktober 2013

Ervaring met onderhoud: Wordt altijd prima geholpen.


AutoVolvo V50

Verkoop8
Service9
  
  

, datum: 25 januari 2012

Ervaring met verkoop: Verkoper was zeker niet opdringerig, luisterde goed naar wat ik wilde en uiteindelijk zijn we op een plezierige manier tot de aanschaf van de auto over gegaan.

Ervaring met onderhoud: Na de aflevering in de eerste maand gebeld door de verkoper hoe of dat de auto beviel. Ik had wat puntjes waar ik graag naar wilde laten kijken en daarvoor heb ik een afspraak gemaakt. De auto is toen nagekeken en de puntjes zijn meer dan goed verholpen. Ik had al een positieve indruk van Scholten en dat is alleen maar beter geworden. Om het in Volvo termen te verwoorden: bij Scholten hebben ze Service 2.0 helemaal begrepen.


AutoVolvo S60

Verkoop9
Service9
  
  

, datum: 14 juli 2011

Ervaring met verkoop: De verkopers van deze dealer weten waar ze het over hebben en weten goed naar de klant te luisteren. Bedrijf is pas op een nieuwe locatie geopend, bereikbaarheid, presentatie van de auto's is zeer goed. Ga niet op maandag want dan is de afdeling verkoop niet aanwezig.

Ervaring met onderhoud: Afspraken maken en nakomen staat hoog in het vaandel en worden ook nog nagekomen. Onverwacht binnen lopen met een probleem is geen probleem. De klacht wordt op korte termijn bekeken en mocht niet al te groot zijn ook direct verholpen.


AutoVolvo XC60

Verkoop8
Service8