Volkswagen Crafter

Auto Hoogenboom

Volkswagen-dealer

 
Auto Hoogenboom
Faradayweg 1
3208 KS    Spijkenisse
tel.: 0181 - 650088
fax: 0181 - 650089
klantencontact@autohoogenboom.nl

Ook dealer van Audi, Seat

  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!

Ervaringen van klanten

  

, datum: 20 juli 2014

Ervaring met onderhoud: Prima onderhoud, moet alleen wel aandringen wat dieper op zaken in te gaan. Te vaak wordt er gemakkelijk gezegd dat iets normaal is.


AutoVolkswagen Up!

Verkoop3
Service9
  
  

, datum: 16 december 2012

Ervaring met onderhoud: Dealer laat je eerst 3 uur wachten voor de VW assistance. Zijn telefonisch in gesprek en VW komt er niet door. Dat was al erg vervelden. 20 jaar klant en bij defecte lager van 40 euro wil men 2800 euro rekenen. Ze vinden al dat ze hun best doen als ze ruilbak aanbieden voor 2500 met 1 in plaats van 2 jaar garantie. Zo wil je als particulier niet behandeld worden. Ze zijn meer voor lease rijders.


AutoVolkswagen Passat

Verkoop10
Service2
  
  

, datum: 8 juli 2011

Ervaring met onderhoud: Wat een verschrikkelijke garage. Ga hier nooit meer terug! Ten eerste een zeer arrogante houding van de dame achter de balie. Kom (op afspraak) met een elektronische storing, een schuifdeur die soms niet opend defect lampje in de asbak. De elektronische storing kunnen ze niks mee, meldingen worden enkel gewist en moet maar eens terug komen om te kijken of ze terug komen. Lampje in de asbak kunnen ze niet vervangen gezien het gehele dashboard dan verwijderd dient te worden. Dit is onzin, het lampje hadden we zelf al gevonden en is ze te verwissellen, ivm vrij nieuwe auto laten we dit toch onder de garantie repareren. Via een oude werknemer van deze garage hebben gehoord dat er bij aflevering een tie-rip in de deur verwijderd moet worden anders wil het slot wel eens wijgeren. Dit meldde ik dus aan de balie en werd gewoon voor gek verklaard. "mevrouw, u denkt toch niet dst wij auto's repareren door tie rips te bevestigen"?


AutoVolkswagen Caddy

Verkoop5
Service2