Volkswagen Crafter

Autobedrijf J. Maas Uithoorn

Volkswagen-dealer

 
Autobedrijf J. Maas Uithoorn
Amsterdamseweg 5-9
1422 AC    Uithoorn
tel.: 0297 - 513370
fax: 0297 - 513383
sales.uithoorn@maasautogroep.nl

Ook dealer van Skoda, Audi

  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!

Ervaringen van klanten

  

, datum: 18 maart 2016

Ervaring met onderhoud: Laatst mijn achterramen laten tinten door VW Uithoorn. Dit is heel goed en mooi aangebracht, maar niet even de moeite genomen om erna de auto door de wasstraat te halen! De auto zag er niet uit van de zijkanten en van achteren (waar ze bezig zijn geweest). Ipv excuses na een opmerking hierover kreeg ik heel brutaal te horen dat aan de voorzijde al een klein vogelpoepvlekje zat en ook de vraag "wilt u dat wij de auto door de wasstraat halen?" (mijn opmerking was blijkbaar niet duidelijk genoeg!!) Enorm gemiste kans en icm brutaliteit een 4!


AutoVolkswagen Golf

Verkoop8
Service4
  
  

, datum: 8 september 2012

Ervaring met onderhoud: In het begin herhaalde storingsmelding (die er niet was). Na herinstallatie/update van motormanagement software geen problemen meer gehad (1,4 TSI motor (met 1 turbo))


AutoGolf Plus

Verkoop10
Service10
  
  

, datum: 16 september 2011

Ervaring met onderhoud: Vraag om klein onderhoud, men belt terug over groot onderhoud. Kosten: 540. Na aangeven dat hier niet om was gevraagd 170. Al eerder met de Passat ook problemen qua rekening. Eerst zou dit onder garantie vallen, maar een paar dagen later gewoon rekening op de deurmat. Gesprekken met hen gaf weinig hoop en nu weet ik het dus zeker: mijn auto gaat niet meer naar deze dealer, maar naar een ander VW dealer voor onderhoud.


AutoVolkswagen Eos

Verkoop8
Service2