Volkswagen Up!

Heron Autobedrijven

Volkswagen-dealer

Heron Autobedrijven
Heron Autobedrijven
Burgemeester D. Kooimanweg 14
1442 BZ    Purmerend
tel.: 0299 - 314100
fax: 0299 - 437901
info@heronauto.nl
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!

Ervaringen van klanten

  

, datum: 10 februari 2014

Ervaring met onderhoud: Onderhoud en reparaties worden nu uitgevoerd in een ander filiaal dan in Purmerend. Alleen al vanwege (management van) de garage zou ik nooit meer VW kopen.


AutoPassat Variant

Verkoop6
Service6
  
  

, datum: 16 mei 2012

Ervaring met verkoop: Ik barstte in huilen uit omdat het van ons laatste geld was en kreeg een autoradio erbij, dat was erg leuk. Minder was eigenlijk dat de lokker er niet was maar nog wel de metalic uitvoering enzv.

Ervaring met onderhoud: Als jij je auto voor een service beurt brengt van 165 euro en je moet 370 betalen zonder telefoontje dan steiger je en vervolgens kon er 60 euro af, we zijn niet meer daar na toe gegaan maar brachten de auto na het vierde jaar bij "gewone automonteurbedrijf" en laat er in die drie jaar niets vervangen zijn qua filters ect, en ze hoeven ook niet meer te komen om ons te benaderen met een actie vertrouwen is weg, het zijn tenslotte jochies van 15 jaar die dat werk doen dus dat kan de kosten niet zo hoog maken, voel me erg genept door Heron en niet met de koop maar wel met de "service".


AutoFox

Verkoop7
Service2