5 juli 2017
Citroen C3 Aircross

Citroen C3 Aircross

Prijzen Citroen C3 Aircross bekend

5 juli 2017 | Citroën maakt de Nederlandse prijzen bekend van de C3 Aircross. De C3 Aircross kent een vanafprijs van 19.690 euro (incl. BPM/BTW en kosten rijklaarmaken) en zal naar verwachting in het vierde kwartaal op de Nederlandse markt verschijnen. De C3 Aircross is beschikbaar met een private lease tarief van 335 euro (looptijd 48 maanden en 10.000 km/ jaar).

De Citroën C3 Aircross kenmerkt zich door een ontwerp waarin ruimte en flexibiliteit overheersen. Daarnaast is deze SUV zoals van een Citroën verwacht mag worden zeer comfortabel met veel ruimte, veel opbergmogelijkheden en comfortabele stoelen, passend in het Citroën Advanced Comfort programma.

Citroen C3 Aircross

Kenmerkende technologie ontbreekt evenmin dankzij de Citroën ConnectBox (ingebouwde SOS en Assistance functie), draadloos opladen en vele rijhulpsystemen. Het pakket rijhulpsystemen omvat onder andere head-up display, Active Safety Brake, Lane Departure Warning system, Park Assist (file- en vakparkeren) en Citroën Connect Nav.

Met 90 personaliseringsmogelijkheden voor de carrosserie, 5 interieurambiances en 12 rijhulpsystemen kan deze SUV met recht veelzijdig en veilig genoemd worden. De C3 Aircross is beschikbaar in de drie bekende uitrustingsniveaus van Citroën: Live, Feel en Shine.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!