donderdag, 26 april 2018
Feedback
Supercars

Auto-agenda

Autoshow

Brute Kracht

 28 - 29 april 2018

Tijdens het weekend van 28 en 29 april staat Aviodrome in het teken van het evenement Brute Kracht. Naast een uitgebreide oldtimertentoonstelling is er een demonstratie van een Amerikaanse jettruck en kunnen bezoekers laten zien hoe stoer ze zijn in de 12 meter hoge tokkeltoren, het springkussen of rijden met een minivrachtwagen. Na de onthulling op zaterdag zal de Tracker op beide dagen haar motoren draaien en vleugels in- en uitvouwen.

LocatieAviodrome, Lelystad
Toegangsprijs€ 16,-
Meer informatiewww.aviodrome.nl

La Fete des Limousines

 2 september 2018

La Fête des Limousines ontstond in 2004, vanuit een idee om de Franse limousines vanaf midden jaren zeventig tot heden in de schijnwerpers te zetten. Het betreft de Citroën CX, XM en C6, de Peugeot 505, 604, 605 en 607, de Renault 20, 30, 25, Safrane en Vel Satis alsmede de Talbot Tagora. Niet al deze modellen kregen in hun jonge jaren de eer die recht deed aan hun kwaliteiten op het gebied van comfort en luxe, daarom mogen ze nu alsnog schitteren tijdens een statisch evenement met een amicale sfeer. Hun voorgangers zijn evengoed welkom, net als exclusieve automobielen van bijvoorbeeld de merken Facel Vega en Monica. Minimaal vier portieren, de rol van (semi-)topmodel en tot stand gekomen in Frankrijk gelden als criteria.

Trouwe bezoekers van La Fête des Limousines weten dat de organisatie hen elke keer graag in een unieke sfeer brengt, met als basis een bijpassende locatie. Zondag 2 september 2018 zullen de grandes routières neerstrijken op het enorme, mooi gesegmenteerde terrein van Fort Isabella in Vught, dat één en al historie ademt. De organisatie belooft bovendien een programma voor het hele gezin.

LocatieFort Isabella, Vught
Toegangsprijsgratis
Meer informatiewww.fetedeslimousines.nl
  

Bijeenkomst merkenclub

CitroMobile

5 -  6 mei 2018

CitroMobile, de bekende beurs voor fans van het merk Citroën, biedt alles wat de liefhebber van klassieke en moderne Citroëns aanspreekt. Dit jaar vindt CitroMobile voor de 24e keer plaats. Net als Citroën zelf richt CitroMobile zich dit jaar meer dan ooit op beleving en het welbevinden van de bezoeker. Vertrouwde waarden en vernieuwing in een afgewogen totaalpakket.

LocatieStelling 1, Vijfhuizen
Toegangsprijs€ 12,-
Meer informatiewww.citromobile.nl

Porsche Days 2018

9 - 10 juni 2018

In het weekeinde van 9 en 10 juni vinden de Porsche Days 2018 op Circuitpark Zandvoort plaats. Het evenement waarbij de magie van Porsche tot leven komt, is groter en spectaculairder dan ooit, omdat tijdens dit weekeinde een bijzonder jubileum wordt gevierd: 70 jaar sportwagens van Porsche. Het publiek wordt onder meer getrakteerd op een line-up van de mooiste en meest bijzondere Porsches uit de afgelopen zeven decennia die op Nederlandse bodem rondrijden. De Porsche Days 2018 zijn vrij toegankelijk voor iedereen.

LocatieCircuitpark Zandvoort
Toegangsprijsgratis
Meer informatiewww.porsche.nl