vrijdag, 30 september 2016
Supercars

Auto-agenda

Autoshow

All American Days

8 -  9 oktober 2016

Genieten van alles wat met Amerika te maken heeft: Lowriders, Dragsters, Bikes, Hotrods, Bands en vele tientallen stands. Dat is All American Days! Muziek en entertainment: Op beide dagen is er een vol programma met muziek en ook dans, petticoats en vetkuiven. Rok en Lol en de Hoochiemama's zorgen voor de muzikale programmering.

Meguiar's Show & Shine Contest: Je kunt op beide dagen ook kans maken op de titel ‘Beste of Show' met jouw American Ride tijdens de Meguiar's Show & Shine Contest. De jury, onder leiding van Martijn Pels, zal de auto's in de Expodome en de auto's op de showpaddocks beoordelen. Wil je meedoen? Sluit dan aan in de rij voor de jury. Om 15.00 uur zal op beide dagen de winnaar bekendgemaakt worden.

LocatieAutotron Rosmalen
Toegangsprijs€ 15,-
Meer informatie/www.autotron.nl/evenement/all-american-days/

Iconic Cars & More

5 -  6 november 2016

Een evenement voor jong en oud waarbij alles draait om Iconische auto's en Lifestyle. Naast een selectie supercars, waaronder onder meer Ferrari, Aston Martin, Lamborghini en Porsche, is er ook aandacht voor de Iconische auto's van toen, zoals de Porsche 911, Jaguar E-type, Ford Mustang en Corvette.

Naast de honderden mooie auto's kunnen bezoekers zich ook vermaken bij de diverse Lifestyle stands, met onder meer mode, horloges, buitenkeukens, culinaire verrassingen, heerlijke wijnen en uitdagende vakantiereizen. Niet alleen leuk om te kopen, maar ook zeker de moeite waard om te zien. Heb je er altijd al van gedroomd om in een supercar te rijden? Kom dan naar Iconic Cars & More en kruip achter het stuur van jouw droomauto.

LocatieAutotron Rosmalen
Toegangsprijs€ 12,-
Meer informatie/www.iconiccarsandmore.nl/
  

Oldtimer

Oldtimerbeurs Automobielen en Hotrodshow

 22 - 23 oktober 2016

De Oldtimerbeurs biedt een uniek dagje uit: je treft hier prachtige wagens, die je niet vaak over de weg ziet rollen. Een groot deel is tot in het kleinste detail door vakmensen gerestaureerd, andere exemplaren kunnen pas weer de weg op als het motorblok grondig is gereviseerd. Maar in welke staat ze straks dan ook in Rosmalen worden aangevoerd, de herinneringen die bij het zien van de krasse knarren komen bovendrijven zijn er niet minder om.

LocatieAutotron Rosmalen
Toegangsprijs€ 12,-
Meer informatie/www.autotron.nl/evenement/oldtimerbeurs-automobielen-hotrodshow/