zondag, 4 oktober 2015
Supercars

Auto-agenda

Off-Road

Offroad Budel

9 - 11 oktober 2015

Het mooiste 4x4 evenement van Nederland, met routes, terreinrijden, wedstrijden, een 4x4 markt, kinderactiviteiten, live muziek, een camping en nog veel meer!

LocatieBudel
Toegangsprijs€ 5,-
Meer informatiewww.offroadbudel.nl
  

Oldtimer

Triumph Onderdelendag

 8 november 2015

Triumph Onderdelendag - Expo Houten 8 november 2015 Op zondag 8 november 2015 is het weer zover: de grootste Triumph onderdelen meeting van Nederland! Deze dag wordt gezamenlijk georganiseerd door de vier Nederlandse Triumph-clubs: Club Triumph Holland (CTH), Triumph Spitfire Club (TSC), TR Club Holland (TRCH) en de Stag Club Nederland (SCN). Vele bekende handelaren uit binnen- en buitenland zijn aanwezig, (vaak) met aantrekkelijke beursaanbiedingen.

Ook zijn er veel particulieren en Triumph-clubleden die van deze gelegenheid gebruik maken om van hun overbodige spullen af te komen. Speciaal daarvoor wordt de bring & buy georganiseerd: uw onderdelen kunt u laten verkopen tegen een kleine vergoeding op een prominente standplaats. De Triumph Onderdelendag is dus de uitgelezen plaats om voor leuke prijzen de ontbrekende onderdelen voor je Triumph te scoren. Verder is er veel gereedschap, new old stock en gebruikte onderdelen en zijn er restauratiebedrijven aanwezig die ook (deel-)restauraties aan uw Triumph kunnen uitvoeren of natuurlijk het reguliere en groot onderhoud kunnen doen. Dit is prettig omdat er steeds minder kennis, van klassieke Triumphs, is bij de huidige garagisten. Deze bedrijven zorgen ervoor dat u probleemloos van uw Triumph kan genieten. Net als vorig jaar mogen de handelaren met auto en aanhangers naar binnen en deze kunnen ook blijven staan. Dat scheelt een hoop gesjouw en gedoe.

Maar het gaat natuurlijk niet alleen om onderdelen, het is ook een gezellige meeting waar je met elkaar kan praten en discussieren over Triumphs of andere goede dingen in het leven. Er is gelegenheid om een drankje en een hapje te nemen in een restaurant met terras. Dus ook als je niets nodig hebt, is een bezoek aan de Onderdelendag zeker de moeite waard! Vanzelfsprekend zijn de clubshops aanwezig; ook voor eventuele technische support. Met zoveel techneuten bij elkaar blijft er geen probleem onopgelost.

De Onderdelendag wordt georganiseerd in hal nr 2, de GROTE hal, van Expo Houten, Meidoornkade 24, 3992 AE in Houten. Expo Houten is eenvoudig te bereiken via de A27, afslag Houten. Het Expo complex is met borden aangegeven en het parkeren is gratis. De openingstijden zijn van 10.00 tot 16.00 uur.

LocatieExpo Houten, hal nr 2, Meidoornkade 24 3992 AE Houten
Toegangsprijs€ 15,-
Meer informatie

31ste Dreamcar International

 19 - 20 december 2015

Belgie's grootste oldtimerbeurs De 31e editie van Dreamcar International vindt plaats op zaterdag 19 en zondag 20 december 2014 in Kortrijk Xpo, telkens van 9u30 tot 18u00. Kortrijk Xpo ligt aan de autosnelweg E17, aan de afrit 2.

Oldtimers en droomauto's uit een eeuw autogeschiedenis, autokunst, onderdelen, boeken, tijdschriften en andere documentatie. Maar ook speciale stands voor het restaureren van auto's zonder de z.g. Automobilia te vergeten. Zowel de handelaar als de particulier kan hier terecht voor het ruilen of verkopen van zijn onderdelen, miniaturen, autofolders of zijn oldtimer 1/1.

LocatieKortrijk Xpo, Belgie
Toegangsprijs€ 14,-
Meer informatiewww.oldtimerdreamcar.com