donderdag, 25 augustus 2016
Supercars

Auto-agenda

Autoshow

Volvo Klassieker Beurs 2016

 24 - 25 september 2016

De 25e editie van de Volvo Klassieker Beurs komt eraan: op 24 en 25 september 2016 krijg je bij Autotron Rosmalen een volledig beeld van de Volvo klassiekers. Op de Volvo Klassieker Beurs vind je klassieke Volvo's en bijbehorende onderdelen, maar ook artikelen, zoals: smeermiddelen, gereedschappen, literatuur en miniaturen.

Ook zijn er leveranciers, restaurateurs, autobedrijven, handelaren, particuliere aanbieders en de Nederlandse en Belgische Volvo-verenigingen aanwezig. Beursthema Het thema voor de Volvo Klassieker Beurs is dit jaar Open Air. Er zal veel aandacht gegeven worden aan het rijden in de cabrio's van Volvo zelf, maar ook van professionele koetsbouwers en enthousiaste zelf-bouwers. Eigenaren die bereid zijn hun eigen cabrio tentoon te stellen kunnen zich nog steeds aanmelden.

LocatieAutotron Rosmalen
Toegangsprijs€ 10,-
Meer informatie/www.autotron.nl/evenement/volvo-klassieker-beurs/

All American Days

8 -  9 oktober 2016

Genieten van alles wat met Amerika te maken heeft: Lowriders, Dragsters, Bikes, Hotrods, Bands en vele tientallen stands. Dat is All American Days! Muziek en entertainment: Op beide dagen is er een vol programma met muziek en ook dans, petticoats en vetkuiven. Rok en Lol en de Hoochiemama's zorgen voor de muzikale programmering.

Meguiar's Show & Shine Contest: Je kunt op beide dagen ook kans maken op de titel ‘Beste of Show' met jouw American Ride tijdens de Meguiar's Show & Shine Contest. De jury, onder leiding van Martijn Pels, zal de auto's in de Expodome en de auto's op de showpaddocks beoordelen. Wil je meedoen? Sluit dan aan in de rij voor de jury. Om 15.00 uur zal op beide dagen de winnaar bekendgemaakt worden.

LocatieAutotron Rosmalen
Toegangsprijs€ 15,-
Meer informatie/www.autotron.nl/evenement/all-american-days/

Iconic Cars & More

5 -  6 november 2016

Een evenement voor jong en oud waarbij alles draait om Iconische auto's en Lifestyle. Naast een selectie supercars, waaronder onder meer Ferrari, Aston Martin, Lamborghini en Porsche, is er ook aandacht voor de Iconische auto's van toen, zoals de Porsche 911, Jaguar E-type, Ford Mustang en Corvette.

Naast de honderden mooie auto's kunnen bezoekers zich ook vermaken bij de diverse Lifestyle stands, met onder meer mode, horloges, buitenkeukens, culinaire verrassingen, heerlijke wijnen en uitdagende vakantiereizen. Niet alleen leuk om te kopen, maar ook zeker de moeite waard om te zien. Heb je er altijd al van gedroomd om in een supercar te rijden? Kom dan naar Iconic Cars & More en kruip achter het stuur van jouw droomauto.

LocatieAutotron Rosmalen
Toegangsprijs€ 12,-
Meer informatie/www.iconiccarsandmore.nl/
  

Oldtimer

Oldtimerbeurs Auto's, Motoren en Bromfietsen

 27 - 28 augustus 2016

Deze zomer vindt bij Autotron Rosmalen de Oldtimerbeurs Automobielen, Motoren en Bromfietsen plaats. In het weekend van 27 en 28 augustus 2016 staan op het outdoor terrein en in de evenementenhallen van Autotron Rosmalen weer vele tientallen blinkende oldtimers, motoren en bromfietsen. Oude tijden herleven, als de trotse eigenaren van deze automobielen, motoren en bromfietsen de bezoekers laten genieten van al het moois van vroeger.

LocatieAutotron Rosmalen
Toegangsprijs€ 12,-
Meer informatie/www.autotron.nl/evenement/oldtimerbeurs-autos-motoren-en-bromfietsen/

Tour of the Century: 100 jaar autogeschiedenis

18 september 2016

Tour of the Century: een tour met 100 auto's uit 100 bouwjaren. Een niet eerder vertoonde verzameling autogeschiedenis! De Tour vertrekt vanuit De Werkspoorkathedraal richting de Utrechtse Heuvelrug. Bij Key west Beachhouse kunt u getuige zijn van deze unieke auto rally. Hier worden de auto's op volgorde van bouwjaar (1916 t/m 2016) gezet bij de Memory Lane. De Tour vertrekt vanaf hier naar het eindpunt onder politiebegeleiding. Datum: 18 september Openingstijden: 14:30 - 17:00 uur (terrein open om 14:00 uur) Locatie: Key West Beachhouse (Haarrijnse plassen Utrecht).

LocatieKey West Beachhouse
Toegangsprijsgratis
Meer informatiewww.tourofthecentury.com/

Oldtimerbeurs Automobielen en Hotrodshow

 22 - 23 oktober 2016

De Oldtimerbeurs biedt een uniek dagje uit: je treft hier prachtige wagens, die je niet vaak over de weg ziet rollen. Een groot deel is tot in het kleinste detail door vakmensen gerestaureerd, andere exemplaren kunnen pas weer de weg op als het motorblok grondig is gereviseerd. Maar in welke staat ze straks dan ook in Rosmalen worden aangevoerd, de herinneringen die bij het zien van de krasse knarren komen bovendrijven zijn er niet minder om.

LocatieAutotron Rosmalen
Toegangsprijs€ 12,-
Meer informatie/www.autotron.nl/evenement/oldtimerbeurs-automobielen-hotrodshow/