woensdag,29 juli 2015
Supercars

Auto-agenda

Off-Road

Isuzu Experience

29 augustus 2015

Op zaterdag 29 augustus is iedereen welkom op Experience Island in het Zuid-Nederlandse Loon op Zand voor de inmiddels 2e editie van de Isuzu Experience Day. Loon op Zand ligt op ongeveer 79 km van Antwerpen (1u10) en 125 km (1u50) van Brussel.

De Isuzu Experience Day belooft een onvergetelijke dag te worden met talrijke activiteiten en animaties voor jong en oud. Voor deelnemers is het de gelegenheid bij uitstek om de verschillende versies van de Isuzu D-Max pick-ups uit te testen bij het 4x4-rijden op een schitterende locatie met bos, water en strand.

Daarnaast kunnen deelnemers een extreme remtest ervaren met de ijzersterke D-Max en een last van 3,5 ton aan de trekhaak. Ideaal dus om de capaciteiten van de D-Max op vlak van professioneel gebruik en veiligheid te ontdekken.

LocatieLoon op Zand
Toegangsprijsgratis
Meer informatiewww.isuzu.nl

Offroad Budel

9 - 11 oktober 2015

Het mooiste 4x4 evenement van Nederland, met routes, terreinrijden, wedstrijden, een 4x4 markt, kinderactiviteiten, live muziek, een camping en nog veel meer!

LocatieBudel
Toegangsprijs€ 5,-
Meer informatiewww.offroadbudel.nl
  

Oldtimer

Gooische Rally

13 september 2015

Ieder jaar organiseert de Lions Club Blaricum Laren op de 2e zondag van september het Old Timer Festival (OTF). Dit jaar zal dat voor de 16e keer worden georganiseerd Het festival geniet inmiddels een ruime belangstelling van en bekendheid bij de bevolking in het Gooi bij de vele liefhebbers van klassiekers in de wijde omgeving.

In 2014 waren er, evenals in voorgaande jaren meer dan 100 deelnemers, met vele zeer bijzondere old timers. In afwijking van het vorig jaar wordt dit jaar weer het centrum van Blaricum (de Dorpsstraat en omliggende straten) als locatie gebruikt. Ook dit jaar willen wij weer een loterij organiseren. De opbrengst hiervan wordt mede gebruikt voor de schenkingen aan de goede doelen.

LocatieBlaricum
Toegangsprijs€ 175,-

31ste Dreamcar International

 19 - 20 december 2015

Belgie's grootste oldtimerbeurs De 31e editie van Dreamcar International vindt plaats op zaterdag 19 en zondag 20 december 2014 in Kortrijk Xpo, telkens van 9u30 tot 18u00. Kortrijk Xpo ligt aan de autosnelweg E17, aan de afrit 2.

Oldtimers en droomauto's uit een eeuw autogeschiedenis, autokunst, onderdelen, boeken, tijdschriften en andere documentatie. Maar ook speciale stands voor het restaureren van auto's zonder de z.g. Automobilia te vergeten. Zowel de handelaar als de particulier kan hier terecht voor het ruilen of verkopen van zijn onderdelen, miniaturen, autofolders of zijn oldtimer 1/1.

LocatieKortrijk Xpo, Belgie
Toegangsprijs€ 14,-
Meer informatiewww.oldtimerdreamcar.com